Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТова е несериозно. Кой продава акции за да ходи на море? Не познавам такъв. Най-много да си изтегли дивидентите и да не ги реинвестира. Може да се опитате да съпоставите сумата от дивидентите по фрифлоута с "вероятните" тегления за "плис-плис".
4д ,това че ти не познаваш ,това не значи че няма имам двама братовчеди в фондовете на ДСК както се казват по 10К и като им потрябва си теглят все едно са на депозит...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе съм казал такова нещо.Моето твърдение е ,че ще им трябват пари в брой за
морето и най-вероятно ще има продавачи ,колкото и да им е неизгодно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе съм казал такова нещо.Моето твърдение е ,че ще им трябват пари в брой за
Прав си...
При този оборот един и банята да си направи или да си купи кола на старо....ще разкаже играта на най ликвидните....и то не е задължително на пазарна то става през фондовете...
само че има няколко човека който са от следващото поколение след хим в софарма и бреф и атерата който смятат че борсата ще се качи сама...
Е нема как да стане....
сега като се плащат рекетьорите винаги ще има разпродажби....продаваш друго за да платиш трето...
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеда чакам акциите ми да се повишат за да отида на море!ми къв инвеститор съм тогава
а ако не се повишат в близките 5 години? да не ходя на море ли?
Днес разпродадох 2 позиции отвъд океана, нещата се получиха по-добре от очакваното, само дето пазара нещо е много оптимистичен навсякъде, което определено ме притеснява. Кеш-над 30 %.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеда чакам акциите ми да се повишат за да отида на море!ми къв инвеститор съм тогава
а ако не се повишат в близките 5 години? да не ходя на море ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениестига с тези високи цени!!!
така не ви ли е добре???
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениестига с тези високи цени!!!
така не ви ли е добре???
Коментар
-
Тони за толкова години не разбра ли ,че лятото никой не му пука за твойте акции.
Хората си имат друг бизнес и си въртят него хотелиери,търговци,земеделци ,шефове
на фирми повечето си гледат тяхната работа и не се интересуват от твойте графики.
Като свърши сезона и натрупат пари и ги налегне скуката някой може и да рискуват
със спекулации на борсата ноември,декември.
Коментар
-
Добро утро на всички!
Хайде поредица от малки черни лебедчета мина, но Софикс бавно и полекичка си бута нагоре. Успех!!!
http://www.investopedia.com/terms/g/goldencross.asp
What is a 'Golden Cross'
The golden cross is a bullish breakout pattern formed from a crossover involving a security's short-term moving average (such as the 15-day moving average) breaking above its long-term moving average (such as 50-day moving average) or resistance level. As long-term indicators carry more weight, the golden cross indicates a bull market on the horizon and is reinforced by high trading volumes.
Applications of the Golden Cross
The most commonly used moving averages are the 50-period and the 200-period moving average. The period represents a specific time increment. Generally, larger time periods tend to form stronger lasting breakouts. For example, the daily 50-day moving average crossover up through the 200-day moving average on an index like the S&P 500 is one of the most popular bullish market signals. With a bell weather index, the motto "A rising tide lifts all boats" applies when a golden cross forms as the buying resonates throughout the index components and sectors.
Тия дето са на плажа, да не забравят че и на плажа вече може да пазарят!
Last edited by tony1975; 20.07.2016, 06:10.
Коментар
Коментар