If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
сега е ред на Кирето да пусне някоя негативна новина Той всъщност пускал ли е позитивни новини някога? Аз нямам такъв спомен, но може да съм пропуснал нещо
разбира се че е имало. Винаги когато не е пускал новина за деня, това е било позитивна
новина.
сега е ред на Кирето да пусне някоя негативна новина Той всъщност пускал ли е позитивни новини някога? Аз нямам такъв спомен, но може да съм пропуснал нещо
.Аз продължавам да си твърдя смешната прогноза, че точно когато целия западен свят изпадне в криза, нашата борсичка за черешки ще се превърне в един оазис, който няма и да помръдне при голям спад на запада.Пример в началото на годината почти целия свят изпадна в мечи пазар с по около 20 % надолу, а ние тук бедните и скромни, изоставени мишчици на БФБ си паднахме едно колосално 2 %
За тази година е така, ама забравяш да споменеш че преди това сме надолу с почти 30% за последните 2г...
А ако наистина удари здрава криза - може да сравниш те с колко паднаха 2008 и 2011/12 и нашето оазисче с колко...
Тогава ако си смел кажи че тоя път ще е различно...
ПС И се замисли каква е логиката да се държат мажовски шитове тук когато имаш възможност ( дай боже) да купуваш ликвидни истински блу чипове и дивидентни аристократи там на цени наполовина на сегашните.
И дали не само дребните, но и ПФ ще мислят така ако/когато дойде това време.
Коментар