Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеГлупости, вчера със 120лв през монбат и мцх дигнаха софка с над %...ми ако заделят 1200...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТака е прав си.Дребните инвеститори не могат да вдигнат борсата защото нямат пари за това ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеи какво от товатрябва да се плашим ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениебате тони, дано не видим, че обикновенно се движат със самосвалитрябва да се плашим ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСамо с мерак не става,трябват денги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОтпускарското настроение е завладяло борсата.Мижава търговия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЗа мен Неохима не беше изненада. Мисля, че всеки можеше да си го сметне. Купувах си от доста време насам. Въобразявам си, че конюнктурата ще остане добра още доста време. Нямам никакво намерение да те убеждавам в каквото и да е. В общи линии не ме вълнува какво мислиш. Чета мнения и се опитвам да ги проверя за вярност. Понякога се получават интересни попадения. В общи линии всеки сам си прави анализите и нямам никакво намерение да пускам във форума всичко, което знам. На моменти си мисля, че говоря повече от колкото трябва.
Лека и доходна.
пс. А какво стана с очакванията ти за аграрния холдинг? И там ли разпродаде, (видяхме, че цената се сурна наскоро с има-няма левче)!?Last edited by precakanoto; 21.07.2016, 13:58.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДа ти имам аргументите за свилозите и алкометите, и анализите на световните тенденции, алкомета пък е една китка и то та по-добре да си беше стоял на свилозата, а за неохима - видяхте 1 отчет и подскочихте, .... сега на второ тримесечие каквото сте заредили ще продавате там, защото в третия отчет знаем че се отразява и годишните ремонти и преустройства и престои и т.н. и с една дума - от една вола на друга вола си се намятал, но хаирлия да ти е и там))))
Лека и доходна.
Коментар
-
Какво се бъгва, че не излиза втората част от цитата.
.....................Предпазливостта на банките ще е основна пречка пред икономическия ръст в краткосрочен план, посочват от агенцията. Въпреки добрата ликвидност на системата ревизиите може да покажат, че има банки, които не провизират достатъчно срещу лоши кредити, се казва в доклада на Fitch............”Last edited by siko13; 21.07.2016, 13:53.
Коментар
Коментар