If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вируса изненада всички даже и банкерите останаха по бели гащи
Сега може би нагласят новините за напред и ще видим как се изкупува ударно не вярвам много под 18к да го изтърват .Та според мен сме близо преди голямото брулене .
Между другото това го очаквах миналата година.
Пак ще кажа: "Коронависуса е повода а не причината"
Сега може би нагласят новините за напред и ще видим как се изкупува ударно не вярвам много под 18к да го изтърват .Та според мен сме близо преди голямото брулене .
Страх ги е от просрочване и отписване и затваряне...?Защо ли си мисля ,че ще затвори около 20К...?
Голяма грешка това намаляване на лихвите в неделя....
Маркета щеше да качи в понеделник поне с 5 % .....и да се стабилизира
Пускам ви нещо което е добре всички да изгледате и особено тези които са нови на борсата.Това се отнася също за тези които ги беше обзела алчноста и за прекалените оптимисти.
Агресивен, какво разбирате се видя и колко го разбирате също.,.Ти да не би да си купил на 260 и да си продал на 750..ХАЙДЕ СТИГА ..
Сега ги бийте пак , като сте мъже и хапчетата не забравяйте...Тук никой за нищо не Ви е виновен..
Време е всички да осъзнаят, че не е време за алчност, а за подсигуряване, а скоро ще е и въпрос не само на финансово оцеляване!
Бъдето разумни! Ако утре с магическа пръчка всичко се оправи, пропуснатите ползи ще са НИЩО, в сравнение с риска нещата да преминат към пълна катастрофа и вие да сте в окото и!
Не хващайте кинжали, а се опитайте да си осигурите буфери! Започвайте да режете излишни разходи от ежедневието! Помислете, къде какви такси, можете да спрете!
Казвам го съвсем добронамерено! Желанието на 15% от онзи ден да взимал кредит и да купувал акции, за мен е тотално безумие! 400 лева можел да обслужва! Никой вече не може да бъде сигурен за доходите си! Виждате, че нещата са сериозни!
Както казва един лаф....
Апокалипсиса е вече тук! Ако някой не вярва, просто да погледне репортажите за това какво се случва извън БГ!
«Спустя 12 лет после начала финансового кризиса, который начался с краха Lehman Brothers, мир оказался на грани глобальной экономической угрозы, вызванной пандемией нового коронавируса. Тогда финансовый кризис быстро перешёл в плоскость реальной экономики и стоил только экономике США около $10 трлн», ........Това вече е минало,изживяхме го.Пораженията бяха тежки.А сега едва започва.Добре,че цифрата нула е ограничител отдолу.
Агресивен, никакви мечки никога не сте били, защото пазара не се е качил с много..Или Вие като ВИ се повиши порфейла с 1-3 процента си мислите , че е много и трябва да спамите без спиране.. А и никой не е продал тогава , а все купувахте..Нищо сега ще видите кои са МЕЧКИТЕ, а дано тези които ще издържим да видите истински ръстове за да видят какво е истински бой на МЕЧКИ, не само спам..
Няма оправия с теб! Как да е нямало покачване? Я виж индекса от 260 пункта докъде се качи. Колко процента са това? Айде не ни прави на балами, защото и ние ги разбираме нещата Да не говоря че някои акции качиха не с проценти а с пъти.
Коментар