Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеОт 2002 съм на пазара но миналата година се преместих и не съжалявам ,бих се върнал ако видя обеми по 4-5 милиона на ден иначе си е загуба на време ,и цял ден ,ще слушаш как литвате и прочие ,мой съвет към Solid149 пробвай на вън за някой месец и ще разбереш разликата
- E те за туй ми не излизат сметките и ми намалихте дневните
Тури покрай теб още десетина и МАТЕМАТИКАТА ми се урАвни !
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСега да обосновем защо пиша тук акции нямам .нямам защото ПФ не купуват тук не купуват защо?
Няма на кой да го продадат
Няма кой да купи защо?
Държавата ни е отрицателен прираст тоест след време тази инвестиция е губеща .икономика няма
Тук пишат хора дето чакат ръст от 2008 и още няма защо?
Ами защото няма кой да се излъже
ПФ-тата не са спирали да купуват но купуват по малко -тренда е надолу,2008 година прираста не беше по различен ,но тогава имаше кой да се "излъже" както се изрази.Ако след време се окаже губеща то може да е поради много причини ,но едва ли в основата ще стои прираста!
Коментар
-
Сега да обосновем защо пиша тук акции нямам .нямам защото ПФ не купуват тук не купуват защо?
Няма на кой да го продадат
Няма кой да купи защо?
Държавата ни е отрицателен прираст тоест след време тази инвестиция е губеща .икономика няма
Тук пишат хора дето чакат ръст от 2008 и още няма защо?
Ами защото няма кой да се излъже
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеНякой питал ли се защо ПФ са пълни с кеш и не вкарват лев в БФБ?
Ами ИП правят реклами на търговия но за БФБ и дума не се казва?
отрицателния прираст обяснява първата част от изречението. Имаш ли идея защо не вкарват лев в БФБ и защо ИП не рекламират БФБ? звучи ми като да е и в техен интерес, все пак печелят от комисионни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеелементарен отрицателен прираст
отрицателния прираст обяснява първата част от изречението. Имаш ли идея защо не вкарват лев в БФБ и защо ИП не рекламират БФБ? звучи ми като да е и в техен интерес, все пак печелят от комисионни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНали знаеш 3 най важни правила за инвестиция?
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеАми те като тръгнаха по градовете на семинари и събирания да рекламират БФБ тя взе че падна!Тренда бил нагоре.....чужди инвеститори и т.н. сега ще са по внимателни с прогнозите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНякой питал ли се защо ПФ са пълни с кеш и не вкарват лев в БФБ?
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМного пъти съм казвал, че имам много сделки, ама не сте вие хората на които да ги показвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеАми заради такива пиша дет нямат корава сделка а ни убеждават как всичко е ок
Пак питам Софикс имали сделка последната година ?
Аз съм се доказал ама тък не тук се заяждам и за какво и аз не знам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПич, ако ПФ са ти еталона за инвестиционна мисъл и ефективност.... айде да не вкарвам епитети..
Ами те не купуват на дъното бе пич, те купуват когато всичко е цветя и рози. Те ще ни изкупят на върха, на около +200% от тук
ПФ са пълни с активи боклуци дай им хубава цена и ще те напълнятLast edited by lobos; 18.08.2016, 20:46.
Коментар
Коментар