Сега защо ПФ не инвестират в БФБ да погледнем 10 години на пред евро фондове няма прираста отрицателен бившите емигранти са остани без родители тук тоест няма се пращат пари към БГ няма на кой икономика няма ами тогава от къде да дойде ползата от инвестиция на БФБ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСега да обосновем защо пиша тук акции нямам .нямам защото ПФ не купуват тук не купуват защо?
Няма на кой да го продадат
Няма кой да купи защо?
Държавата ни е отрицателен прираст тоест след време тази инвестиция е губеща .икономика няма
Тук пишат хора дето чакат ръст от 2008 и още няма защо?
Ами защото няма кой да се излъже
ПФ-тата не са спирали да купуват но купуват по малко -тренда е надолу,2008 година прираста не беше по различен ,но тогава имаше кой да се "излъже" както се изрази.Ако след време се окаже губеща то може да е поради много причини ,но едва ли в основата ще стои прираста!
Коментар
-
Сега да обосновем защо пиша тук акции нямам .нямам защото ПФ не купуват тук не купуват защо?
Няма на кой да го продадат
Няма кой да купи защо?
Държавата ни е отрицателен прираст тоест след време тази инвестиция е губеща .икономика няма
Тук пишат хора дето чакат ръст от 2008 и още няма защо?
Ами защото няма кой да се излъже
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеНякой питал ли се защо ПФ са пълни с кеш и не вкарват лев в БФБ?
Ами ИП правят реклами на търговия но за БФБ и дума не се казва?
отрицателния прираст обяснява първата част от изречението. Имаш ли идея защо не вкарват лев в БФБ и защо ИП не рекламират БФБ? звучи ми като да е и в техен интерес, все пак печелят от комисионни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеелементарен отрицателен прираст
отрицателния прираст обяснява първата част от изречението. Имаш ли идея защо не вкарват лев в БФБ и защо ИП не рекламират БФБ? звучи ми като да е и в техен интерес, все пак печелят от комисионни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНали знаеш 3 най важни правила за инвестиция?
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеАми те като тръгнаха по градовете на семинари и събирания да рекламират БФБ тя взе че падна!Тренда бил нагоре.....чужди инвеститори и т.н. сега ще са по внимателни с прогнозите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНякой питал ли се защо ПФ са пълни с кеш и не вкарват лев в БФБ?
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМного пъти съм казвал, че имам много сделки, ама не сте вие хората на които да ги показвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеАми заради такива пиша дет нямат корава сделка а ни убеждават как всичко е ок
Пак питам Софикс имали сделка последната година ?
Аз съм се доказал ама тък не тук се заяждам и за какво и аз не знам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПич, ако ПФ са ти еталона за инвестиционна мисъл и ефективност.... айде да не вкарвам епитети..
Ами те не купуват на дъното бе пич, те купуват когато всичко е цветя и рози. Те ще ни изкупят на върха, на около +200% от тук
ПФ са пълни с активи боклуци дай им хубава цена и ще те напълнятLast edited by lobos; 18.08.2016, 20:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеГледай кво нещо е съдбататези дето се имат за най-умни, най-талантливи и най-хитри се набиха в най-големите дървета. Ама така яко се набиха, че да им държи влага с години
И не стига че се натряскаха в избушеняци, ами и взеха да разказват на хората разкази с неочакван край
Ма не правете така бе хора! Не се мъчете да ни убеждавате в неща, в които вие самите не вярвате! Ние ви познаваме. Чели сме ваши мнения. Знаем къде се набабанихте. Ви се опитвате да ни заблудите ли? Ми няма да ви се получат нещата!
Пак питам Софикс имали сделка последната година ?
Аз съм се доказал ама тък не тук се заяждам и за какво и аз не знам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНякой питал ли се защо ПФ са пълни с кеш и не вкарват лев в БФБ?
Ами те не купуват на дъното бе пич, те купуват когато всичко е цветя и рози. Те ще ни изкупят на върха, на около +200% от тук
Коментар
Коментар