Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеИскат да се срути и да купят за жълти стинки, толкова имат хоратаМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Last edited by inta53; 26.08.2016, 18:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАбе като БФБ ви е трън в очите и като сте толкова успешни на чуждите борси за чий *** се навирате в тази тема?
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеВие като сондирате, не знам с какво го правите, но май пропускате/нарочно или не/ едни приятни движения при БРЕФ, Хим,Неохим, ПИБ, ЦКБ, Гагарин и т.н. Но като седите в магазина само за да се заяждате с тези които си пазаруват така ще е.
Така ще се лъжем, ще бием мечета без видим резултат..
Като дойде момента, вътрешният усет сам ще натисне бутона.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКато имаше печалби, коментирахме печалби.
Бизнес и апартаменти съм направил с печалби от борсата.
Сега от една година назад движение няма.
Като се появи движение, ще купувам и ще продавам.
В момента няма да купувам.
За това са форумите (говорилни в превод), за да си говорим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПри вас няма сондиране или проучване, а дразнене на хората, което не е свързано по никакъв начин с инвестиционния процес. Вие не коментирате печалби на компании, раздадени или очаквани дивиденти и други подобни неща, а плюете целия пазар. Това ли е инвестиционен процес? Така ли сондирате? И на чуждите пазари ли ползвате същия подход?
Бизнес и апартаменти съм направил с печалби от борсата.
Сега от една година назад движение няма.
Като се появи движение, ще купувам и ще продавам.
В момента няма да купувам.
За това са форумите (говорилни в превод), за да си говорим.The strongest stand last.
Коментар
-
При вас няма сондиране или проучване, а дразнене на хората, което не е свързано по никакъв начин с инвестиционния процес. Вие не коментирате печалби на компании, раздадени или очаквани дивиденти и други подобни неща, а плюете целия пазар. Това ли е инвестиционен процес? Така ли сондирате? И на чуждите пазари ли ползвате същия подход?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеСондираме настроенията, колега.
Как да вземе решение човек, без да сондира?
Днес примерно реших, че не сте в състояние, да убедите такъв като мен, да купи.
Пазара също не е убедителен. Така се вземат решения, с проучване.
Нали така, колега?
Като влезеш в магазин, не купуваш задължително.
Ти като продавач в магазин току що попита клиент, "ко ти дири в магазина"...
Колега, вредиш си така... не че нещо, ама сети се сам де...
Трябва да има обективни мнения Софикс а при вас е само УП но тъка не става
Хайде ,че сега ще ме налазят Оптимистите
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАбе като БФБ ви е трън в очите и като сте толкова успешни на чуждите борси за чий *** се навирате в тази тема?
Как да вземе решение човек, без да сондира?
Днес примерно реших, че не сте в състояние, да убедите такъв като мен, да купи.
Пазара също не е убедителен. Така се вземат решения, с проучване.
Нали така, колега?
Като влезеш в магазин, не купуваш задължително.
Ти като продавач в магазин току що попита клиент, "ко ти дири в магазина"...
Колега, вредиш си така... не че нещо, ама сети се сам де...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеПрав ти път приятелю!
С 3 500 "мнения" и още да не си изгардил становище и решение какво да правиш.. мисля че си достатъчно ясен!
БФБ не е това, което беше 2008ма, вижда се от самолет.
И.. Думата не е "изградил".
Думата е: решил да пропусне в момента.
Айде едно креативно чао и на теб.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеПарите са в ръката ми, въпроса е:
...
Ръката се прибира.
С 3 500 "мнения" и още да не си изгардил становище и решение какво да правиш.. мисля че си достатъчно ясен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеами отскоро съм за това не съм влезнал на блажните цени при сфтрд и сфи като повечето тук, но дори в този случай по мои сметки дивидент спрямо цена на която съм купувал се получават едни 4-5 процента даже по- към 5 отива...
най-добрият спестовен влог дет бях намерил на ПИБ ти предлага 3 процента на 5тата година... а междинно по 1.5, 1.7 - 2 процента... е, ти ми кажи кое си заслужава повече - 5 процента от първата година или 3 процента на 5тата година? отделно имам и някои сделки на печалба макар и малка (взимам предвид и комисионните) така че при всички положения на БФБ ми е по-добре отколкото на депозит
Ако накъде ти дават 15% дивидент, без да се хабиш, да се звериш в монитора по цял ден, е друго.The strongest stand last.
Коментар
Коментар