Монти, не мога да приема, че човек с двадесет години на борсата може да има съвкупна експозииция от 20 хиляди и това да е белег за отимизъм. Или се е провалил и за този период не е направил никакви пари, или е песемист и не вярва в пазара. Имам приятели, които почнаха с дребни суми на върха през 2007 ма и сега имат пъти по-голяма експозиция. Те ми звучат оптимистично а не ти. Желая ти успех в инвестициите и да се наслаждаваш през уикенда на големите печалби. Сигурен съм, че си ги направил.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМен ме радва песимизма на Монти. Приемам го за добър знак.
Приятен уикенд след доходна седмица. Надявам се и другата да е такава.
как беше чукча не четец ,той писач.....
Случайно да прочете, че имам три позиции в софикс за над 20 К...., а бяха 25 К....
Е прочети го.....тогава ще търсиш добрия знак да продаваш налЕ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе ...
Но мога да се обзаложа че другата година ако тази пробие 600 плюс ,ще сме под 500 в даден момент ....
Скоро ще се разбере какъв е вложения капитал във фонда на софикс и всичко ще се изясни .....
П.П. говорих с един от ръководните фактори на един ПФ ,той каза само тези да не се правят на велики ме за три дни ще ги пратиме там откъдето са тръгнали....
Така че умната...мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Играта е в центъра.Продавачи много, но индекса катери и то добре.
Важното за мен е, че вече две седмици портфейла расте и процъфтява....
Чудя се къде да наместя дивидента от ХИМ . Няма дълго да се оглеждам, че влака ще "прафачи кът матор... "
ПФ нямат никакъв интерес да рушат постигнатото от дребните. Напротив, появи ли се опит за връщане, ще сложат едно рамо...Реално им трябват 15 % ръст на инвестициите в акции, за да постигнат нужната доходност за пред хората..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВажно е не какъв ум е какви са мУ възможностите....а и ще реализира по голяма доходност...
Тук не се пише с дни ,но каже ли се нещо различно и излизат доброволните модератори....
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеБре че Велик меринджер на ПФ, че той с неговия колосален ум е докарал сигурно блестящата доходност от 3 % ........ жалък хаплюа и ще реализира по голяма доходност...
Тук не се пише с дни ,но каже ли се нещо различно и излизат доброволните модератори....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеМа ти верно много на сериозно се взимаш!
Да си забравиш паролата към форума е признак на малоумие или алкохолизъм...
Лекувай се.....
Препоръка е....
Коментар
-
Но мога да се обзаложа че другата година ако тази пробие 600 плюс ,ще сме под 500 в даден момент ....
Скоро ще се разбере какъв е вложения капитал във фонда на софикс и всичко ще се изясни .....
П.П. говорих с един от ръководните фактори на един ПФ ,той каза само тези да не се правят на велики ме за три дни ще ги пратиме там откъдето са тръгнали....
Така че умната...Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Така че умната...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеготов ли си да се обзаложиш че няма да пробие 600?
Така че умната...
Коментар
-
Аз мисля, че БФБ ще предложи много добра доходност през следващите години. Даже не само, че го мисля, ами истински го вярвам и дори съм заложил на товаСпоред мен на БФБ може да се гледа като на младо дръвче от което тепърва ще се берат все повече и по-качествени плодове.
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Нали знаеш че освен парите на софикс фонда и има наши на тези отвън .Щото в момента излизаме заради изборите в Щатите ....
а и ДФ работят в края на месеца.....
Аз лично има основни покупки в три позиции на софикс......и още три извън него...
но не съм сам....
като се закучи работата а то наближава ,ще се върнем обратно .....
Софикс върха ще е на 580- 600 най много оттам надоле....и то по бързо от качването ...
Нищо лично но това показва графиката....ад ще стоя до 550 най много....
Успех....
Коментар
Коментар