Айде и днес като вчера да е.Много приятно от времето на 2007 г чувство изпитах.Успех на всички!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеОсобено за колегите които инвестират на чуждите борсиКато гледам премаркета вече са 5% надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеИ днес очаквам интересна борсова сесия.Като гледам премаркета вече са 5% надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеВсички продали преди няколко дни и седмици така виждат нещата
Наздраве!Last edited by 15%; 09.11.2016, 05:21.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМда, помага по-хладнокръвно да се преминава през такива периоди на лудост ......
за последните няколко години един единствен път Софикс се е повишил с почти 4% и то вчера
за последните 3 месеца имаме едва 5 сесии в които софикс се е повишил с 1%
през 2007 подобни повишения бяха ежедневие
доста далече сме от борсовата лудост през 2007 година .............. така, че спокойно...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеВсички продали преди няколко дни и седмици така виждат нещата
Това е вчерашния ми цитат, а кешът ми вече е 0
"До преди 2 дни кешът ми бе 7-8%, от днес вече е 20%. Ще се радвам, ако с това темпо се освободя и от останалите 80% акции, но се съмнявам. По-скоро вярвам, че тези 20% кеш отново няма да ми стигнат да напазаря всичко на по-"тънки" цени, ....."Last edited by 15%; 09.11.2016, 16:41.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМда, помага по-хладнокръвно да се преминава през такива периоди на лудост ......Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеХубаво нещо е да си преживял 2007Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение+1. Има малки изключения, но като цяло и аз така виждам нещата.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЕх ама сте алчни бре! Я вижте къде беше хартията само преди не много време
преди по-малко от 2 месеца купувах на 1,21-1,22 ..................... миналата седмица продадох някаква част от тях с 30% по-скъпо на 1,58
вчера си купих всичко обратно под 1,50 както вече писах ............... да не се повтарям...
не мога да си представя, че има недоволни от тези ръстове
2.34% са днес
сега вече, ако някой е купил на 1,58 миналата седмица - това вече е друг въпрос .................... трябва малко търпение и всичко ще си дойде на мястото,,,НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение2.34% са днес
от десетина дни сме на тези нива 1.48 - 1.55
всъщност днес не сме постигали нови върхове! Я вижте къде беше хартията само преди не много време
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение2.34% са днес
всъщност днес не сме постигали нови върхове
сега гледам, че е върнало леко
до обяд беше на 1,58 което беше с над 5% от снощи при затваряне
има движения и спокойно можеш да играеш играта дори и в този рейнджНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеНе той е проблема!!! Пазарът е наводнен с негови акции и докато се оберат ще мине време. Пък и ИТФ-а явно с лекота си попълва квотата в ХИМ-а.
Проблемът е, че всичко извън Софикс продължава да спада, или (в добрия случай) да не мърда. Всякакъв оптимисъм по конкретна позиция веднага се задушава от продавачите.... Т.е. сентиментът към пазара не е променен!!!
Така ги виждам аз нещата...
П.С. Да не добавям и страният момент за оптимизъм - предвид почти сигурната политическа криза която започва в страната!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеднес 5% малко ли са?
всъщност днес не сме постигали нови върховеThe strongest stand last.
Коментар
Коментар