If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
изглежда аз съм единствения който смята Тръмп за позитивен фактор, както за нашата икономика, така и за Европа като цяло.. като гледам борсата как е почервеняла..
Не си.
А инвеститорите са стадо, трябва им само водеща овца и ....
изглежда аз съм единствения който смята Тръмп за позитивен фактор, както за нашата икономика, така и за Европа като цяло.. като гледам борсата как е почервеняла..
Повече трябва да те притеснява кеша в софикс фонда....
Те купуваха от ПФ /менкаха акции в кеш който си стоеше в пф за определено количество акции / но до основните пакети имаше дребни и сега слуховете говорят че имат проблеми с изплащането на тези дребни суми....
Не е препоръка....
Те купуваха от ПФ /менкаха акции в кеш който си стоеше в пф за определено количество акции / но до основните пакети имаше дребни и сега слуховете говорят че имат проблеми с изплащането на тези дребни суми....
Не е препоръка....
Мен повече не притеснява понеделника, след балотажа, защото това пряко ни засяга. Тъкмо тръгнахме и пак простотиите на Бойко. Имам акции.
Не е препоръка....
Вие от избори ли се плашите? По-добре всяка година да правим избори отколкото да търпим черешаря и началника му. Тези хора доказаха, че не са полезни за барсата пък и за държавата.
Коментар