If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами те тази и миналата седмица влязаха сега ще се юрнат да излизат,не звучи
правдоподобно.По вероятно да има фоеверк за изборите и всички радостни и
щастливи да отидат да гласуват.
Вероятно, ама за сега няма фойерверк.
Има излизания от позиция.
Вероятността ГЕРБ да спечелят и тези избори, кара много хора да се притесняват, да не се повтори видът развитие на БФБ като от последните 5-6 години. Траен застой без надежда за подобрение, както винаги съм казвал - Бойкоборисовтренд.
Та ако стане Цецка президент, не бих заклещил едни пари отново за месеци или години.
Днес и утре ще има сипвания. Предизборно застраховане.
Аз съм в кеш. След изборите ще реша или да напусна БФБ или да вляза
в перспективна позиция отново. Зависи от обстановката, политическата обстановка.
Ами те тази и миналата седмица влязаха сега ще се юрнат да излизат,не звучи
правдоподобно.По вероятно да има фоеверк за изборите и всички радостни и
щастливи да отидат да гласуват.
Днес и утре ще има сипвания. Предизборно застраховане.
Аз съм в кеш. След изборите ще реша или да напусна БФБ или да вляза
в перспективна позиция отново. Зависи от обстановката, политическата обстановка.
Дам преструктурирания има някакви, някой излиза от едни позиции за да влиза в други. Това му е интересното на пазара. Всеки си търгува според разбиранията. Само търговия и движения да има.
Интров - ти ще станеш още малко рапър на стари години - вЕрно ще си бай рапър и то кръстосан с Йода.
Не - тая година ще наблегна на Антантата - британци, руснаци и тук-таме някое франсе. Това е щото мразя да ме чешат данъчните и търся да инвестирам дето няма данък дивидент или е нисък. Е, може и в Америка да си купа 1-2 неща, ама бая трябва да паднат, за да.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Интров, драги - ами да не би Любовното да е ок на Пънкар? Хесовици на тройка си купувах, не знам кое: Старата госпожа - така им викат на Ювентус.
То всеки си има стратегия, ама аз: дивидентаджия. М+С с дивидентна доходност 3.6% нещо не ме кефи. Вчера си купих секси акции с дивидентна доходност 6.55%, вий на БФБ такива не можете намери, щом презирате несправедливо Жабокът.
Аз уважавам Любовното послание, чиито акции притежавах 12 години, ама какво да сторя - несгодно ми е - това ви обяснявам, че ниската капитализация на свободните обеми на БФБ и малобройните секси компании неизбежно скъпи и несгодни ги правят. Едно време беше яко: има-няма 1000 човека в държавата знаехме, че съществува фондова борса, ама минаха тия времена. Ного обонговци станахме на клонът, поковците ного помпат...
Вескови песни !
То и земята беше по 100. Всичко тече - всичко се променя !
Ти къде си - целуващият се с жаби ??? - баварци и хамериканци ???
Що си заебал до дъно га си Имал ???
Що си не уважаваш избора ???
О си се взел за по голям от "хляба" ??? - де си ял ???
Не ми е цел да те смалявам и за туй нявгаш по малко ти подавам , ама и не чуеш - глава вириш и все по чуканите газиш , бразда и ред не пазиш!
Интров, драги - ами да не би Любовното да е ок на Пънкар? Хесовици на тройка си купувах, не знам кое: Старата госпожа - така им викат на Ювентус.
То всеки си има стратегия, ама аз: дивидентаджия. М+С с дивидентна доходност 3.6% нещо не ме кефи. Вчера си купих секси акции с дивидентна доходност 6.55%, вий на БФБ такива не можете намери, щом презирате несправедливо Жабокът.
Аз уважавам Любовното послание, чиито акции притежавах 12 години, ама какво да сторя - несгодно ми е - това ви обяснявам, че ниската капитализация на свободните обеми на БФБ и малобройните секси компании неизбежно скъпи и несгодни ги правят. Едно време беше яко: има-няма 1000 човека в държавата знаехме, че съществува фондова борса, ама минаха тия времена. Ного обонговци станахме на клонът, поковците ного помпат...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Туканка в тая тема станало форум на заядливството... що така бе, момци? Мерите си самолетите ли - или си ги ядете един-другиму? Не са хубави тия работи: помагайте си взаимно - то щото ни е ного голяма борсата, че и да се ядем. Направихте някой леФ от капиталов ръст и взехте да се джафкате, вместо да разсъждавате как да действате занапред.
Няма да започне спад и туканка ли - ако света падне драстически: а светът пада четвърти ден вече?
Викате: Яхоооо от друга страна, ама ако същото продължи докъм Софикс 938 (напримерно казано) - какво ще правите тогава? За дългосрочно и за дивиденти: скъпо - спекула - то пък на БФБ една спекула - не си е работа. Мене пък ме е яд, че напримерно Трейдингът не е още на 4.5 кинта да кажем - или хесовицата на три... защото в моментът единствената акция, която бих си пазарувал - е Новият Жабок... а вий искате още нагоре. Е, като иде горе - какво правите?
Твоите ядове чет нямат !
То М+С/любов и изгора/ и на 5 ти смирисваше скАпо , ХЕСов - скоклив ти бе и даващ малко на 3ка , старата госпожа - МЛАДА и напориста ти бе и на 3,75 , е ти само жаби харесваш и задниците им целуваш, а за мезе ти нищо не остава ! Сполай ти в ХАМБУРГЕРИТЕ и в ШВАБАРИЯ , ама си пара чине , с близане на златка не става ! Требат и пАре !
Х а да те срещнем БОГАТ и не ЖАБЯСАЛ !!!
СПОЛАЙ ти Дмитре !
Туканка в тая тема станало форум на заядливството... що така бе, момци? Мерите си самолетите ли - или си ги ядете един-другиму? Не са хубави тия работи: помагайте си взаимно - то щото ни е ного голяма борсата, че и да се ядем. Направихте някой леФ от капиталов ръст и взехте да се джафкате, вместо да разсъждавате как да действате занапред.
Няма да започне спад и туканка ли - ако света падне драстически: а светът пада четвърти ден вече?
Викате: Яхоооо от друга страна, ама ако същото продължи докъм Софикс 938 (напримерно казано) - какво ще правите тогава? За дългосрочно и за дивиденти: скъпо - спекула - то пък на БФБ една спекула - не си е работа. Мене пък ме е яд, че напримерно Трейдингът не е още на 4.5 кинта да кажем - или хесовицата на три... защото в моментът единствената акция, която бих си пазарувал - е Новият Жабок... а вий искате още нагоре. Е, като иде горе - какво правите?
Ами продаваме и търсим други алтернативи,какво друго.....?
Коментар