Първоначално изпратено от Sashko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОпределено без тиквари и черешари нещата са много по- добре на БФБ..Аз съм много доволен..
тоя БВП, КОИТО Е ВТОРИ В ЕС, КОЙ ГО НАПРАВИ, ПЕЕВСКИ С ОРЕШКО И СТАНИШКО И БСП НАЛИ, ТО НЕ Е БИЛ ТИКВАТА!!???
МНОГО ОБЪРКАНИ ПРЕДСТАВИ ИМАТЕ ЗА СВЕТА и трябва да ви се каже, че отстрани сте много смешни!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОпределено без тиквари и черешари нещата са много по- добре на БФБ..Аз съм много доволен..
Коментар
-
Коментар
-
Дори и най големите песимисти виждат числатаръст на БВП 3.5%, ръст на доходите и потреблението, силен спад на безработицата, солиден износ, големи предприятия се отварят всяка седмица, държавата с нисък дълг и бюджетен излишък, строителството в подем ........................
Този бизнес цикъл ще ни вдигне доста стандарта и ще ни направи по нормална европейска държава за живеене! А всички които вярваме в това и то се случи ще направи големи кинти!
Коментар
-
Изненадах се че така бързо и лесно БФБ преодоля политическите спънки, които ни бяха поднесени от обидения пожарникар. Явно тренда се оказа доста по-силен дори от моите очаквания.. Както каза един приятел "Хубаво е да те изненадват приятно"
Може би се получи така, защото при задържането на пазара за 2-3 дни се видя че няма достатъчно уплашени продавачи за всичките кандидати да се включат в започналия нов бичи тренд. Готинко се получава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКолеги, простете за невежия ми въпрос, но на какво се дължи тази търговия с акциите на НЕО КАПИТАЛ ЛОНДОН за близо 10 млн.лв. днес? Това IPO ли е? Защото четох днес че ще набират до 12 млн.лв. от БНБ, но не можах много да разбера днешните сделки за този период ли се отнасят? Благодаря предварително.
Коментар
-
Колеги, простете за невежия ми въпрос, но на какво се дължи тази търговия с акциите на НЕО КАПИТАЛ ЛОНДОН за близо 10 млн.лв. днес? Това IPO ли е? Защото четох днес че ще набират до 12 млн.лв. от БНБ, но не можах много да разбера днешните сделки за този период ли се отнасят? Благодаря предварително.
Коментар
Коментар