Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеА какво предизвика купона?
Мисля, че отговора на въпроса може да подскаже какво да се очаква през 2017.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
Даже никва си мисля аз
Ама софикс фонда има за купуване в холдинг варна ,хика , стара планина , трейсгруп ....та има спор за датата на 6 или 7 януари или ....няма да я спазват ....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Цените на повечето акции мисля достатъчно се качиха ( с малки изключения като Софарма и Терафонда), така че няма да имат много работа ПФ
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
да
днес е ден и за продаване
нали ПФ ще търгнат да оправят това онова
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеДнес е подходящ ден да им ударим един здрав пердах на мИчетата
днес е ден и за продаване
нали ПФ ще търгнат да оправят това онова
Коментар
-
Добро утро на всички!
Днес е последния борсов ден за 2016! Една година, която вървеше доста зле и изведнъж последните 4-5месеца настана купон! Какво може да изстреля родния борсов пазар през 2017 г.?
Тук отговора и за мен не е ясен. Може да е края на истерията с имотите или подходящи реклами за доходността на БФБ през 2016 и алчността на българина или едни други интересни неща за които се говори тук под тепетата, ще видим....
Пожелавам на всички 2017 и 2018 да са още по-добри от настоящата!
Успех на биковете!
- 1 like
Коментар
-
А Н К Е Т А --- А Н К Е Т А *** А Н К Е Т А --- А Н К Е Т А *** А Н К Е Т А --- А Н К Е Т А *** А Н К Е Т А
Кога очаквате Софикс да преминане над 620 пункта?
А Н К Е Т А --- А Н К Е Т А *** А Н К Е Т А --- А Н К Е Т А *** А Н К Е Т А --- А Н К Е Т А *** А Н К Е Т А
резултати -> https://www.surveymonkey.com/results/SM-D8TPXYMF/
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Честно казано след такива анкети като твоята следва точно обратното,хубавите работи без анкети стават.
================================
честно казано се учудвам как може да има толкова народ който си мисли, че една анкета за следващата година попълнена от 50-60 човека може да даде отражение на пазара днес...
Last edited by X_Y; 29.12.2016, 19:58.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
абе бъзикам се ве, айде стига си се цупил! ти ще искаш и Ради Масларска да ти го връчи...
т.е. колко още трябва да внеса ....Last edited by Protokol; 29.12.2016, 14:51.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Днес част от търговията е по-скоро - Пр....и другарче .
Жалко за изпълнителите.
Коментар
Коментар