Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Интересен ми е отговора на въпроса: С колко би скочил индекса в понеделник, ако Й.Фандъкова ЗАГУБИ изборите в София?Не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеPip, докато ти и умните хора като теб не виждат смисъл в бутането на крадлива Дана и герП, все ще е така. Апропо, падна дъжд, очаква се слънце, в неделя ще е супер за гъби. После не се чудете що на бфб е вечен кОр откак тиквата в на власт и единственият по-сериозен ъп беше от изкуственото надуване на никиту...
имам акции, имам и надежда за промяна, дори и тази надежда да е свързана с кистинбродската
Коментар
-
герП ще спечели всички значими балотажи в неделя!И това няма никакво отношение към посоката на бфб - там нещата бяха заложени далеч назад в последните години на миналия век.И ако някой е изкарал нещо без да върне отново,е проявил нюх на еднократно ударилия джакпот повече да не залага на лотария!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Поне аз нищо интересно не виждам, и да стане ще е от трън та на глог вида, доста нерелевантно за софка бих рекъл....
имам акции, имам и надежда за промяна, дори и тази надежда да е свързана с кистинбродската
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Интересен ми е отговора на въпроса: С колко би скочил индекса в понеделник, ако Й.Фандъкова ЗАГУБИ изборите в София?
Доста ги надценявате тия местни избори и значението/отражението им ми се струва.
А и за следващите май се очертава че на хоризонта се не види никаква жива и истинска алтернатива на светиня му от рода Винету...Last edited by pipbel; 01.11.2019, 16:22.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pass Разгледай мнениеДнес пак останахме на изчакване, т.е. оборота е символичен. Какво ли чакаме? Може би балотажа в неделя за преизбирането на г-жа Фандъкова за поредния мандат?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеhttps://www.capital.bg/biznes/finans...lD9eG04xT9ojTQ Уникредит Булбанк: Едва 2.3% от спестяванията в България са насочени в инвестиции
Въпреки ръста от последните две години нивото остава далеч под средното за Централна и Източна Европа
Коментар
-
Първоначално изпратено от pass Разгледай мнениеДнес пак останахме на изчакване, т.е. оборота е символичен. Какво ли чакаме? Може би балотажа в неделя за преизбирането на г-жа Фандъкова за поредния мандат?
- 1 like
Коментар
-
https://www.capital.bg/biznes/finans...lD9eG04xT9ojTQ Уникредит Булбанк: Едва 2.3% от спестяванията в България са насочени в инвестиции
Въпреки ръста от последните две години нивото остава далеч под средното за Централна и Източна Европа
Коментар
Коментар