If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имаш го ,Последния път когато снесе поста си Софикс беше 587 пункта......
Сега е 556 пункта ....
Харесва ми да има краткосрочни купувачи иначе как ще продам падащите си ножове.....
много правилно .......... щом сега виждаш, че спадовете предстоят е редно да продаваш на 556 пункта ........ ако беше видял спада при Софикс 587 тогава щеше да е по-добре, но ......... по-добре късно, отколкото никога
US експерт: Приближаващата финансова криза ще е в пъти по-тежка от 2008 г Задлъжнялостта на домакинствата е на рекордно равнище, а корпоративният дълг също е на исторически висока стойност
има време за всичко ......... тези неща са за по-нататък
US експерт: Приближаващата финансова криза ще е в пъти по-тежка от 2008 г Задлъжнялостта на домакинствата е на рекордно равнище, а корпоративният дълг също е на исторически висока стойност
Last edited by RUBLA; 30.10.2019, 09:48.
Причина: Забранен линк.
Сега е 556 пункта ....
Харесва ми да има краткосрочни купувачи иначе как ще продам падащите си ножове.....
Не мога да спра да забелязвам, как не можеш да спреш да грешиш.
Сега е 556 пункта ....
Добре ли си?
В следващите 10 дни след отчетите тествате 550 и после ако нивото не издържи следващата спирка е около 510-520! Ако издържи ще видиме 570-580 и после пак тестване на 550......мисля че след НГ ще видиме 500 ...
Не е препоръка!
Значи всичко е 6, чакаме само "по неофициална информация вече ПИБ и Инвестбанк имат готови планове как смятат да преодолеят идентифицирания капиталов недостиг", тогава пиба става 6 лева, а софикс 1000
Добре ли си?
В следващите 10 дни след отчетите тествате 550 и после ако нивото не издържи следващата спирка е около 510-520! Ако издържи ще видиме 570-580 и после пак тестване на 550......мисля че след НГ ще видиме 500 ...
Не е препоръка!
Значи всичко е 6, чакаме само "по неофициална информация вече ПИБ и Инвестбанк имат готови планове как смятат да преодолеят идентифицирания капиталов недостиг", тогава пиба става 6 лева, а софикс 1000
Коментар