If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако искате да видите запис от проведения онлайн семинар за Прогнози 2017 г. за Българска фондова борса, европейски и американски пазар, петрол и злато, можете да гледате в youtube.
Ако искате да видите запис от проведения онлайн семинар за Прогнози 2017 г. за Българска фондова борса, европейски и американски пазар, петрол и злато, можете да гледате в youtube.
Онлайн семинарът представя прогнозите на ЕЛАНА Трейдинг за движението на различни инвестиционни активи през 2017 година на основата на икономическите събития...
Имам усещането, че някой инвеститори се притеснява от резултатите, които ще покажат прегледа на активите на застрахователите и ПФ и съчетание с високите нива на софикс са решили да оберат печалбата, а ако успеем да минем над625, пак ще се върнат на пазара
Az ne. Имам 20% кеша, но исках да ги налупна на по-ниска цена, за да им е по-хубаво и на тях и на мен, обаче, не стигнаха до моите оферти)))) Както казах и преди - очаквам че ще има мечи капани и понеже ще има още играчи играта не е същата каквато беше. Ще видим как ще се настройваме в движение, както винаги имам и кеш колкото за някоя мечка но ще ги изчакам без да бързам, още да се овъртят ако може)))
Най добре изчакай да дръпне с 5-10% за да е сигурно ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Az ne. Имам 20% кеша, но исках да ги налупна на по-ниска цена, за да им е по-хубаво и на тях и на мен, обаче, не стигнаха до моите оферти)))) Както казах и преди - очаквам че ще има мечи капани и понеже ще има още играчи играта не е същата каквато беше. Ще видим как ще се настройваме в движение, както винаги имам и кеш колкото за някоя мечка но ще ги изчакам без да бързам, още да се овъртят ако може)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар