Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеЩе го кажа кратко и ясно - много ми е гот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеЩе го кажа кратко и ясно - много ми е гот!
Коментар
-
За мен се получи възможно най-лошият развой! Там, където си пазарувам смело, цените се вдигнаха над изгодните според мен нива, а там, където не се чувствам никак комфортно - падат. В този случай при мен се получава патова ситуация, в която просто блея пред компа и не смея да предприема нищо. Не ми се усредняват шитове, не ми се продават читави, а и не ми се стои на кеш. Тюю, лоша работа......Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Доволен съм от отчетите - въпреки, че нямах време да погледна всичко което ме интересува!
Браво на СОФАРМА/отличен отчет/, Браво на Албена, Монбат/очаквах малко повече печалба, но и така е ОК/, Браво на БРЕФ/сградата на СБП вече е отдадена на 100%, казват че от 2017 ще има актуализация на всички наеми и вече имат доста кеш/
Фундамента в представянето на компаниите вече е на лице, остава да видим реакцията на пазара!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяМдаа, и ПИБ-а кърти мивки! Може да поведе пазара за възход над заветните 625 точкиНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
кои са твоите позиции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеМного добри отчети по моите позиции. Утре очаквам щурм. Таз вечер пресмятайте на колко е допустимо да сте нагоре.
Коментар
Коментар