If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От къде ще дойде по силна корекция? Кажи поне един аргумент
Кой е казал че ще има корекция??? Може да има консолидация (странично движение на индекса). Ще ме извиняваш, но съм си обещал да не споделям повече прогнозите си.
Много свободни пари търсят доходност и няма да се стигне до силна корекция. Аз се изненадах до спада под 600 но се видя че има силна подкрепа. Този месец да пробием 625 и да отиваме към 700
биковете са такива каквито са ,мечките и те...
важно е софикс фонда и ПФ да си направят врътките през преоценката и ще минем 630 през март.....
А после мисия Лондон е важна...
Ако забелязахте няма много продаващи и в края на сесията м.мейкърите купуват за да излезне софикс на плюс ...
За това няма да играя както друг път отгоре и отдоле ....
софикс как ще охарактеризираш качването на Хиката и над 1200 лв качване на портфеила , само с една сделка от 450 лв.......
същото в ССВ ,Неон и Албена....
Не е препоръка...
630 е хубаво число. А дано! Ама ми е интересно после кат дойдат комунетата на власт къде ще иде...
Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
мисля , че сме само в началото на един доста дълъг път
Успех и с рогата напред!
Много свободни пари търсят доходност и няма да се стигне до силна корекция. Аз се изненадах до спада под 600 но се видя че има силна подкрепа. Този месец да пробием 625 и да отиваме към 700
Коментар