Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАбе тоя форум се напълни с циркаджии!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Last edited by Grosss; 10.02.2017, 12:03.
Коментар
-
Аз съм просто спекулант, който може да бъде бик, мечка или кибик.Има една поговорка - "Кучето играе според тоягата" та и аз така правя - играя според пазара.
Успех на всички!
- 1 like
Коментар
-
Аз съм просто спекулант, който може да бъде бик, мечка или кибик.Има една поговорка - "Кучето играе според тоягата" та и аз така правя - играя според пазара.
Успех на всички!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
хаха ей голям мечок станаИма една поговорка - "Кучето играе според тоягата" та и аз така правя - играя според пазара.
Успех на всички!Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеУдри Баба Мецо!
Удри яко с голямата сопа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеОт днешния печат-
Началото на търговията на БФБ днес беше дадено от служебния министър на икономиката Теодор Седларски. Подкрепата на малкия и средния бизнес е приоритет на служебното правителство, заяви той. "Относно държавните предприятия - в момента преглеждаме списъка на всички наши миноритарни участия, имаме в много от предприятията твърде малък брой акции, мислим за започване на процедура за тяхното листване на борсата", каза Теодор Седларски. Той заяви, че за Министерството на икономиката капиталовият пазар е много важен фокус на внимание. "Ние следим с удоволствие как се повишават борсовите индекси, това е сигнал за съживяване на българската икономика. Ние в министерството ще работим заедно с борсата за привличане на повече внимание към капиталовия пазар, както вътре в страната за българските инвеститори, така и чрез външнотърговските представителства", каза министър Седларски.
Васил Големански добави, че много добре се работи с външнотърговските представителства в Лондон и във Франкфурт. На 18 май е планирано "роуд шоу" в Лондон, съвместно с Европейската банка за възстановяване и развитие, като целта е да се привлекат чужди инвеститори в търгуваните на БФБ акции. В момента се дискутира евентуалното участие и на други институционални партньори, които да подпомогнат организацията.
Това е мноого добра новина!
Свободни пари и алчни инвеститори из Европа колкото щеш и евалла на държавата, в намеренията и за привличането им. Няма случайни дестинации
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар