Първоначално изпратено от Stormbringer
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнениеКОГАТО ЧИСЛАТА ГОВОРЯТ - БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!!!
63 хил. лв. печалба на родната борса е резултатът за 2016! толкова печели дружеството, но колко печелят, назначените от мажоритарния акционер, т.е. МФ директори? Това е интересен въпрос! Ето и отговорътИнформацията е от последния доклад на борсата и КАТЕГОРИЧНО НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА!!!!Асен Ягодин 24 000 Иван Такев 89 554 Васил Големански 84 000 Любомир Бояджиев 24 000 Георги Български 79 021
Важно е да се отбележи, че фонд работни заплати на ПУБЛИЧНОТО дружество е 1 мил., разпределено в 30% на 5 безценни човека и 30 други не толкова ценни! Изобщо не подлежи на коментар въпросът как една публична, държавна, губеща компания изплаща стотици хиляди на няколко човека за несвършена работа?!?!?
И за да съм по ясен , - тук се не гнезди ... , но той и си клъвна га трябва , дано и излетял на време !Last edited by inta53; 25.02.2017, 16:07.
Коментар
-
http://www.capital.bg/politika_i_iko...estiavaniiata/
Същевременно гледам реклами като едно време, че инфлацията изяжда спестяванията, придружени с информация за постигната историческа висока доходност за 2016... Историята обикновено се повтаря под една или друга форма...
Коментар
-
Споко, всички чакаме приватизацията. Затова и все още нямам BSO. По принцип не ме влече нещо да влагам пари в държавни предприятия, където съм НИКОЙ. Достатъчно е дето им плащам данъци. Предпочитам да съм "никой" (неслучайно с малка буква), но в частни... и то пак не в какви да е "частни"...Vanitas vanitatum...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнениеКОГАТО ЧИСЛАТА ГОВОРЯТ - БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!!!
63 хил. лв. печалба на родната борса е резултатът за 2016! толкова печели дружеството, но колко печелят, назначените от мажоритарния акционер, т.е. МФ директори? Това е интересен въпрос! Ето и отговорътИнформацията е от последния доклад на борсата и КАТЕГОРИЧНО НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА!!!!Асен Ягодин 24 000 Иван Такев 89 554 Васил Големански 84 000 Любомир Бояджиев 24 000 Георги Български 79 021
Важно е да се отбележи, че фонд работни заплати на ПУБЛИЧНОТО дружество е 1 мил., разпределено в 30% на 5 безценни човека и 30 други не толкова ценни! Изобщо не подлежи на коментар въпросът как една публична, държавна, губеща компания изплаща стотици хиляди на няколко човека за несвършена работа?!?!?
Това не е нещо необичайно. Картинката с числата и фактите е подобна, откакто изобщо тази ценна книга е влязла в публичност! Още се чудя, как изобщо има борсови участници, които я оценяват в пъти над номинала. Да - по времето на Дянков се увеличи капитала в полза на държавата, което беше направено пак не на пазарен принцип. Целта и очакванията бяха хипотетична продажба на друга борса-оператор, но в края на краищата и това отмина. Според мен продължава да се вижда, че няма подходяща база за оценките на сегашната цена))) И това не го тълкувайте като препоръка разбира се!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
КОГАТО ЧИСЛАТА ГОВОРЯТ - БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!!!
Важно е да се отбележи, че фонд работни заплати на ПУБЛИЧНОТО дружество е 1 мил., разпределено в 30% на 5 безценни човека и 30 други не толкова ценни! Изобщо не подлежи на коментар въпросът как една публична, държавна, губеща компания изплаща стотици хиляди на няколко човека за несвършена работа?!?!?Last edited by buyvalue; 25.02.2017, 01:12.IM d best
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнениеhttp://baud.bg/
1.001 млрд. лв. Нетни активи под управление към 24.02.2017 г.
БАУД членовете да почерпят по този повод с включване на БФБ - не го стискайте този кеш толкова, че после скъпо ще купуватеТо е ясно, ще сме нагоре през Март
Коментар
-
Софикс, кажи на баба меца да се натисни малко на фармата. Иска ми се да имам още бройки)))) Не че бързам, все пак от значение и цената))) Ако ги докара баба меца до едни 10-15% няма да й се разсърдя)))) Та това са едни никакви малки проценти)))) Ти си мечкадаря подкарай ги меците ))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от MontiВ днешно време как беше ,ако много избираш може да останеш на сухо даже и в трети ешалон...... Моят трети ешалон/ товарната ми теснолинейка/ спарки направи 70%....Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАми Монти незнам какво кой как "пази" и какво точно разбираш като "пази", въпреки че се досещам, но специално при Алкомет (защото стана дума за него) бих предпочело да няма кой да "пази". Кеш имам и не бързам, мога да вляза в положение, да изчакам учтиво. Винаги имам резервен кеш))))) Но не е предвиден за всеки "избушеняк" а само за отбрани...))))
Моят трети ешалон/ товарната ми теснолинейка/ спарки направи 70%....
В понеделник и вторник Ша има интересни покупки....
Коментар
-
Ами Монти незнам какво кой как "пази" и какво точно разбираш като "пази", въпреки че се досещам, но специално при Алкомет (защото стана дума за него) бих предпочело да няма кой да "пази". Кеш имам и не бързам, мога да вляза в положение, да изчакам учтиво. Винаги имам резервен кеш))))) Но не е предвиден за всеки "избушеняк" а само за отбрани...))))Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПомня че в миналото той държеше алкомет, но явно го е махнал недалновидно!?)) A e голямо борсово удоволствие да гледаш как портфейла ти е нагоре, когато индекса се случва да е надоле в дневна сесия )))) Та за това става дума, че мечките са плачевни )))) (буквално и преносно) Има и друго - някои не знаят как къде защо т.н. да застанат с кеша когато индекса се стабилизира и намали темпа. Някои си сядат на ръцете да не пипат кеша. (Момента обаче за мен не е такъв) ))) Други се ушиват с репа, но каква е файдата и от репата !?!?))) По принцип според мен е хиляди пъти по-разумно да изчислиш къде да държиш кеша, отколкото да се ушиеш с репа (например) а да ги набуташ неадекватно насам-натам и да чакаш после голяма полза от репата!?!? )))) Но борсата затова е интересна и шарена - защото има от всичко. А за Алкомет днес (и не само дори днес) има толкова напляскани мецанчета, че немат сила да си изплачат мъката и у форумо))))))
А ситуацията ,днес вършеят поне два Хим посредника и си купуват техните книжа...
В понеделник и вторник по график ще продължат да пазят цените...
Не е препоръка...
А при мен ,аз се моля някой да ми подари малко акции на Гагарин ,Хика и БТХ....
Коментар
Коментар