Първоначално изпратено от maretoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Няма ги големите от ЕС все разни дребосъци от втория ешалон,като изключим Германия.
П.п. Къде изчезна това Маранде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеВърховенството на закона е основен стълб в капиталовия пазар и ако случайно нашия не може да го гарантира това, то:
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...ratura-236905/
Коментар
-
Върховенството на закона е основен стълб в капиталовия пазар и ако случайно нашия не може да го гарантира това, то:
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...ratura-236905/Keep going ...
Коментар
-
Много мразя конспиративни теории, но от начало на 2017 често забелзвам опити за контролиране на нивото на SOFIX, т.е. като се качи някоя акция от индекса следва продажба на друга и обратното - така се прави, че да се контролира нивото на индекс да остане почти без промяна .... разбира се може да бъркам, но мисля, че и други бяха писали за това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Е може и от Костолани...
Когато всички очакват и вярват в дадено действие ,то обикновено не се случва.....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
“A prediction about the direction of the stock market tells you nothing about where stocks are headed, but a whole lot about the person doing the predicting.”
Buffett
Когато всички очакват и вярват в дадено действие ,то обикновено не се случва.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Знаеш ли на какво се нарича ...Изопачаване на обективната действителност ,използвайки субективни анализи с цел постигане на лична цел.....
А Относно борсата съм казал
Само това...в началото на януари....
В края на март 630 , в края месец май разпродажби и после зависи от международните маркети и вътрешната икономика и политика...
та песента дай си ми парцалките ,на ти си куклите .... ....
Или дай ми свободата ,вземи трабанта и апартамента .....
Ще те гледаме през зимата с репата....
BuffettLast edited by maretoff; 03.04.2017, 12:16.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Седларски: Макроикономическите рамки на българската икономика са чудесни
Индустриализацията на България върви с много бързи темпове, заяви служебният министър на икономиката
http://www.investor.bg/na-fokus/441/...udesni-236855/Last edited by Innocent; 03.04.2017, 12:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение" Изгубил си не само ритъм и тренд на пазара. "
-Простичко , но ясничко ;- аз не съм нихилист....
...аз не съм политикономист.... запей си я !
А Относно борсата съм казал
Само това...в началото на януари....
В края на март 630 , в края месец май разпродажби и после зависи от международните маркети и вътрешната икономика и политика...
та песента дай си ми парцалките ,на ти си куклите .... ....
Или дай ми свободата ,вземи трабанта и апартамента .....
Ще те гледаме през зимата с репата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЧерешаря не само, че щял да е министър, дори и зам мин.председател- за да наблудава икономиката
Новината е прекрасна, но липсва Дянков, да върнат и него
Коментар
Коментар