Първоначално изпратено от Чичо Манчо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
За тихата дипломация на Владко...
На мен пък ми бе най-интересно каква точно "опорна точка" ще заредят на латерната така щото да НЕ кандидатстваме за еврозоната... Поне в следващите 3-4 години докато се крепят на власт. И днес получих отговор направо от Пресцентъра на новият-стар мин.фин. Ще продължим, казват ПиАр-ите на Влади, с "тихата дипломация" и убеждаване на нашите партньори, че сме готови да станем част от европейската финансова инфраструктура... Ще се стремим към балансиран бюджет (), ще продължим съвместните усилия с БНБ за по-нататъшна интеграция във финансовите структури в ЕС – еврозоната и... банковия съюз.
Направо да се разплачеш от умиление!Vanitas vanitatum...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
E, стига бе, в темата за оптимизма сме, дайте го малко по ведро.
Айде на бас че няма да изкара и тоя мандат....няма да векува като оня де охранява преди я...
Особено с тия смешковци дето му са сега ко дружки. И първата им работа бе да увеличат пенциите на опушените и най мързеливите нашенци...пейтриътс били, пфу, боклуци.
И пазара го знае че няма пак да го бъде дълго.
Ъъъп софка 1000
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеможе да довършат пенсионната реформа така "професионално" и обещаващо подходиха преди време...Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Еми аз съм оптимист ... това го очаквах и си направих прогнозите на база на това, че няма да има сътресения .... то и това си е оптимизъм
Само като си помисля че Волен стои в Парламенто и гледа как останалите двама патриоте и гробарите правят кеш , а не получава нищо за това а има деца и млада жена ....и Магарешки до него се облизва .....и покриват всички простотии на Лапачите....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
E, стига бе, в темата за оптимизма сме, дайте го малко по ведро.
Айде на бас че няма да изкара и тоя мандат....няма да векува като оня де охранява преди я...
Особено с тия смешковци дето му са сега ко дружки. И първата им работа бе да увеличат пенциите на опушените и най мързеливите нашенци...пейтриътс били, пфу, боклуци.
Ъъъп софка 1000Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ каква надежда за икономиката и финансите?!?!?!Дебелия и Тиквата и Гергов бяха ясни
Ъъъп софка 1000
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
Нови лица вече имаше - КФН. Дайте да дадем толеранс. Стратегията за Капиталовия Пазар беше приета миналата година края, тръгна добре и се видяха резултатите, доверието и оборота се покачиха. Последва спад и сега отново тази стратегия излиза на дневен ред за което има заявка.
Така, че дайде да видим“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
Нови лица вече имаше - КФН. Дайте да дадем толеранс. Стратегията за Капиталовия Пазар беше приета миналата година края, тръгна добре и се видяха резултатите, доверието и оборота се покачиха. Последва спад и сега отново тази стратегия излиза на дневен ред за което има заявка.
Така, че дайде да видим
Десните избрали по малкото зло.....и вкараха партиите си във Фризера.
Сега ще гледаме дали са избрали по малкото зло или по голямото....за държавата или за борсата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ами имаше надежда в икономиката и финансите да влезнат нови хора но не и този в икономиката и не Черешаря във финансите......
Не знам ,но днес Радев не беше много щастлив от този кабинет....
Ще има вета и проблеми и при Председателството и в армията и МВнР....Дебелия и Тиквата и Гергов бяха ясни
Life won't wait for you.
Коментар
-
Ами имаше надежда в икономиката и финансите да влезнат нови хора но не и този в икономиката и не Черешаря във финансите......
Ще има вета и проблеми и при Председателството и в армията и МВнР....
Така, че дайде да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Аз не знам какво по-различно са очаквали от това, което излезе днес.Всичко беше ясно.
Ще има вета и проблеми и при Председателството и в армията и МВнР....
Коментар
-
Нещо маркета и общността не са много ентусиазирани от Тиквата 3 .....Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСамо дано не е имал предвид разБитие на капиталовия пазар .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеНе закачайте мецата, че може да стовари тежката си лапаСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
Коментар