Първоначално изпратено от Intern-trader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Tony - напълно съм съгласен с тебе и затова напоследък рядко отварям Инвестор,бг.
Вече рядко може да се прочете нещо интересно тук - много спам и опити за елементарни манипулации.
Иначе информацията ,която е нужна за търговията е сравнително лесно да си я набавяш от нета и сайта не ми липсва особено.
Поздрави и успехи на сериозните колеги !
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНаучих се да пропускам постове "боза"
Има едни люде, викат им Булс он..., Маверик..., Дядо..., ПрЪци и т.н., които не казват нищо.
Лошото е, че като видя нов пост отварям и ми хабят ннет-а на телефона, а като видя че е от горните знам че е напразно и не чета - няма смисъл, само БОЗА! Някой си с раздвоена самоличност ни губи времето и се самоцитира - пълна шизофрения!
Спада ще свърши с пакета на продавача при СФАРМ!
Декември ще е интересен! Кеш има много по света и в банките и аз уговарям още, така че кеш ще има!
Желая здраве и успех на всички, пропускайте спамерите и шумът колкото ида е трудно, УСПЕХ!!!
Вече рядко може да се прочете нещо интересно тук - много спам и опити за елементарни манипулации.
Иначе информацията ,която е нужна за търговията е сравнително лесно да си я набавяш от нета и сайта не ми липсва особено.
Поздрави и успехи на сериозните колеги !
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениетая тема се е превърнала в някаква клоака, изглежда обаче, че има и състезание кой по-добре да се изходи тук...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКоментирахме бана, не Софикс., Софикс е ясен.... за някои и от 1 монитор разстояние)))
Last edited by Три без коз; 12.10.2017, 21:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Люкчо ,
Спри се на тази сентенция ,която важи с пълен смисъл при теб...
Нищо старо не е забравено ,нищо ново не е научено...
Знаех че си някъде във форума ,но след тази ясна поява......
Както в казармата ,където явно не си служил...
С каски ли ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеТакаа Софикс 2800 се вижда с просто невъоръжено око. Мичетата ще бъдат ритуално избичени отзад. Кеширалите многознайковци да тичат за вазелин.
Спри се на тази сентенция ,която важи с пълен смисъл при теб...
Нищо старо не е забравено ,нищо ново не е научено...
Знаех че си някъде във форума ,но след тази ясна поява......
Както в казармата ,където явно не си служил...
С каски ли ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЛогично, И аз го очаквам, с оглед което си писал в предпоследния си постинг.)))Логично е да, именно. Такива писания дразнят и теб и него.
Коментар
Коментар