IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Добре де, човек кАжи ми честно, тези 59,325 лева какво ще ти променят?
    Е хубава работа, как какво, правят го велик спекулант и познавач на пазара !

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Къде ,казвай ...
      Ето аз ти казах моя ....
      Имам имагинерни 720 лв и 56 лв чисти
      От сделки с Доверие ОХ и Химимпорт АД средната ми печалба е 40% от реализирани и имагинерни общо.
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

ДНес 110 лева. Това ми е дневния доход за годината при 40 процентна годишна печалба за момента от търговия на БФБ.
        Къде ,казвай ...
        Ето аз ти казах моя ....
        Имам имагинерни 720 лв и 56 лв чисти

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Абе то ясно ,че за себе си мислиш,за нас изощобщо не ти пука.
          Е ти, като си излязъл на арената, за другите ли мислиш или за себе си... ???

Коментар

А ти какво изкара днес....?
            ДНес 110 лева. Това ми е дневния доход за годината при 40 процентна годишна печалба за момента от търговия на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Това ако стане поне един от изброените фондове ще е много интересен
              Ако... баба беше мъжка... Левски... и т.н. За това си трЕбе да си имаш каска...

Коментар

Аз продадох още пролетта над 80 % от акциите си ,нема с кой да се състезавам.....
                Сега ви гледам сеира...
                Между впрочем кога съм се изненадал ,ще ми пуснеш ли поста...?
                Абе то ясно ,че за себе си мислиш,за нас изощобщо не ти пука.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Мастилото от днес де го изписа е по-скъпо...
                  А ти какво изкара днес....?

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

Купуваш-продаваш, казваш? Спомних си, че когато стигнах 100 хил. годишен оборот, ти се изненада и каза, че твоят е много по-малък?... Сега ме провокира пак да си погледна платформата, за да си сравним часовниците - 159 хил. съм изтъргувал за последните 12 месеца... А, ти? Купуваш-продаваш, казваш?... Айде, по-сериозно!...
                    Аз продадох още пролетта над 80 % от акциите си ,нема с кой да се състезавам.....
                    Сега ви гледам сеира...
                    Между впрочем кога съм се изненадал ,ще ми пуснеш ли поста...?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      ДЕСЕТ не шест !
                      "Експат" иска да пусне още 6 фонда, следващи водещи борсови индекси

http://www.dnevnik.bg/biznes/2017/10...eshti/?ref=rss
                      Това ако стане поне един от изброените фондове ще е много интересен

Коментар

• България отчита излишък по текущата сметка за второто тримесичие от 1 милиярд лева а ние на БФБ слагаме каските и се готвим за война.Нещо
                        не се връзва работата.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                          ДЕСЕТ не шест !

Това... 'га шА са случи...? Още се чака ... "Мисия Лондон" и "Гара Франкфурт"!

Коментар

• ДЕСЕТ не шест !

Коментар

• Олее, как го нападнахте мечето... цветето! Бъдете снизходителни... И той е човек, душа носи..., шейна има, каска е сложил...,

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

То като ги сметне човек излиза ,че от БТХ за цели 10 дни си изкярил 40лв без комисионната.Дай нещо по-печелившо.
                                Мастилото от днес де го изписа е по-скъпо...

Коментар

Working...
                                X