Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Браво! Остава да уточниш, предвид долните спорове - реализирана или виртуална /имагинерна, както се изразиха/?По цени на затваряне. Няма как да е другояче - аз не съм излизал никога изцяло, дори почти не съм теглил средства от борсата. Но непрекъснато се стремя да оптимизирам портфейла си. Както каза Монти, купувам-продавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеДнес отново пазарувах. Много ви поздрави, фиско.
Няма препоръки
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
В крайна сметка една малко по дълбока корекция със силна подкрепа в диапазона 620-630 ми се вижда като много силна основа за бъдещ подем. Пазарът има нужда да привлече нови пари които търсят промоция а и да изчисти малко повече спекулантски печалби. Мисля че чуждите фондове които биха инвестирали в ЕТФа ще направят един бърз технически анализ на пазара и подобно тестване и последвал ръст ще е добър знак за тренда.
Понякога ви се чудя как чакате тук да инвестират чужденци като тук остават все по малко хора ,дори и прираста е отрицателенLast edited by lobos; 04.10.2017, 20:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеВсеки вижда това, което иска да види. Повечето хора имат устойчиви възгледи и без значение от ситуацията обесняват всичко с тях. Очевидно е че има корекция. Примерно аз не съм съгласен с възгледите на Монти за причините. Според мен всичко посочено от него беше валидно и по време на едногодишният възход от лятото на 2016 година насам. Киро би обяснил всичко с корупцията, която винаги я е имало и при добри и лоши времена. Някои от перманентните биковете пък отричат наличието на корекция. BigBear много добре обясни защо се проточват корекциите или мечите пазари толкова дълго. Още преди няколко години се убедих в желязната логика зад теорията му. То и тогава започнах да си мечтая да има релани къси, като критерия за допустимост да бъде всички компоненти на Софикс и самият ЕТФ. Тогава и ликвидността ще се качии пазара няма да ни е тесен. Преди няколко месеца си въобразявах, че Софарма или ще издърпа пазара или ще го потопи. Тогава си мислех, че посоката ще е нагоре, но явно нещата се промениха в движение. Ще изчакаме и ще видим. Наскоро си говорихме с приятели и стигнахме до идеята, че няма да е трудно да удвоим портфейлите си в рамките на три години.
Лека и утре доходна.
Коментар
-
4Д, корупция винаги е имало, но като как така когато управляват Черешо -Тикварите, Борсата все спада или спи..Посочил съм не една , а три причини..Справка назад в примерите на Чичо Манчо...Нищо не разбрах от тебе за причините за спада- корекцията..Може ли да обясниш..Що се отнася до прогнозата ти за утрояване на порфейла за 3 години, ще я запомня ..Дано да познаеш накрая и то при управлението на ГЕРБ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеВсеки вижда това, което иска да види. Повечето хора имат устойчиви възгледи и без значение от ситуацията обесняват всичко с тях. Очевидно е че има корекция. Примерно аз не съм съгласен с възгледите на Монти за причините. Според мен всичко посочено от него беше валидно и по време на едногодишният възход от лятото на 2016 година насам. Киро би обяснил всичко с корупцията, която винаги я е имало и при добри и лоши времена. Някои от перманентните биковете пък отричат наличието на корекция. BigBear много добре обясни защо се проточват корекциите или мечите пазари толкова дълго. Още преди няколко години се убедих в желязната логика зад теорията му. То и тогава започнах да си мечтая да има релани къси, като критерия за допустимост да бъде всички компоненти на Софикс и самият ЕТФ. Тогава и ликвидността ще се качии пазара няма да ни е тесен. Преди няколко месеца си въобразявах, че Софарма или ще издърпа пазара или ще го потопи. Тогава си мислех, че посоката ще е нагоре, но явно нещата се промениха в движение. Ще изчакаме и ще видим. Наскоро си говорихме с приятели и стигнахме до идеята, че няма да е трудно да удвоим портфейлите си в рамките на три години.
Лека и утре доходна.Та стигаме до проблема за реалните къси.
Ама ги няма... Пита се: "Защо ги няма?"
п.п. Идеята ви е добра..., ама да не стане като с Фармата...
Коментар
-
Всеки вижда това, което иска да види. Повечето хора имат устойчиви възгледи и без значение от ситуацията обесняват всичко с тях. Очевидно е че има корекция. Примерно аз не съм съгласен с възгледите на Монти за причините. Според мен всичко посочено от него беше валидно и по време на едногодишният възход от лятото на 2016 година насам. Киро би обяснил всичко с корупцията, която винаги я е имало и при добри и лоши времена. Някои от перманентните биковете пък отричат наличието на корекция. BigBear много добре обясни защо се проточват корекциите или мечите пазари толкова дълго. Още преди няколко години се убедих в желязната логика зад теорията му. То и тогава започнах да си мечтая да има релани къси, като критерия за допустимост да бъде всички компоненти на Софикс и самият ЕТФ. Тогава и ликвидността ще се качии пазара няма да ни е тесен. Преди няколко месеца си въобразявах, че Софарма или ще издърпа пазара или ще го потопи. Тогава си мислех, че посоката ще е нагоре, но явно нещата се промениха в движение. Ще изчакаме и ще видим. Наскоро си говорихме с приятели и стигнахме до идеята, че няма да е трудно да удвоим портфейлите си в рамките на три години.
Лека и утре доходна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
При 21 работни дни в месеца, това е счетоводен стандарт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Това с почивните дни или...? Щото без почивните сметката е по-добра
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСтрани неща стават на БФБ няма къси, Софикс пада цените падат и всеки е на печалба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
133,61 лв. печалба на ден за последните 12 месеца. Все още не мога да разчитам само на тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
ДНес 110 лева. Това ми е дневния доход за годината при 40 процентна годишна печалба за момента от търговия на БФБ.
Коментар
Коментар