IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Страни неща стават на БФБ няма къси, Софикс пада цените падат и всеки е на печалба
    Пишеш глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Браво! Остава да уточниш, предвид долните спорове - реализирана или виртуална /имагинерна, както се изразиха/?
      Потенциална По цени на затваряне. Няма как да е другояче - аз не съм излизал никога изцяло, дори почти не съм теглил средства от борсата. Но непрекъснато се стремя да оптимизирам портфейла си. Както каза Монти, купувам-продавам

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Днес отново пазарувах. Много ви поздрави, фиско.
        Няма препоръки
        и аз чакам, ама не пускат!

Коментар

• Днес отново пазарувах. Много ви поздрави, фиско.
          Няма препоръки
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

В крайна сметка една малко по дълбока корекция със силна подкрепа в диапазона 620-630 ми се вижда като много силна основа за бъдещ подем. Пазарът има нужда да привлече нови пари които търсят промоция а и да изчисти малко повече спекулантски печалби. Мисля че чуждите фондове които биха инвестирали в ЕТФа ще направят един бърз технически анализ на пазара и подобно тестване и последвал ръст ще е добър знак за тренда.

Какви чужди фондове какви 5 лева те ако са искали до сега да са инвестирали ,едва ли са малоумни да сметнат ,че ще влезнат с кеш и ще им се наложи да излязат на чанта
            Понякога ви се чудя как чакате тук да инвестират чужденци като тук остават все по малко хора ,дори и прираста е отрицателен
            Last edited by lobos; 04.10.2017, 20:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Всеки вижда това, което иска да види. Повечето хора имат устойчиви възгледи и без значение от ситуацията обесняват всичко с тях. Очевидно е че има корекция. Примерно аз не съм съгласен с възгледите на Монти за причините. Според мен всичко посочено от него беше валидно и по време на едногодишният възход от лятото на 2016 година насам. Киро би обяснил всичко с корупцията, която винаги я е имало и при добри и лоши времена. Някои от перманентните биковете пък отричат наличието на корекция. BigBear много добре обясни защо се проточват корекциите или мечите пазари толкова дълго. Още преди няколко години се убедих в желязната логика зад теорията му. То и тогава започнах да си мечтая да има релани къси, като критерия за допустимост да бъде всички компоненти на Софикс и самият ЕТФ. Тогава и ликвидността ще се качии пазара няма да ни е тесен. Преди няколко месеца си въобразявах, че Софарма или ще издърпа пазара или ще го потопи. Тогава си мислех, че посоката ще е нагоре, но явно нещата се промениха в движение. Ще изчакаме и ще видим. Наскоро си говорихме с приятели и стигнахме до идеята, че няма да е трудно да удвоим портфейлите си в рамките на три години.
              Лека и утре доходна.
              В крайна сметка една малко по дълбока корекция със силна подкрепа в диапазона 620-630 ми се вижда като много силна основа за бъдещ подем. Пазарът има нужда да привлече нови пари които търсят промоция а и да изчисти малко повече спекулантски печалби. Мисля че чуждите фондове които биха инвестирали в ЕТФа ще направят един бърз технически анализ на пазара и подобно тестване и последвал ръст ще е добър знак за тренда.

Коментар

• 4Д, корупция винаги е имало, но като как така когато управляват Черешо -Тикварите, Борсата все спада или спи..Посочил съм не една , а три причини..Справка назад в примерите на Чичо Манчо...Нищо не разбрах от тебе за причините за спада- корекцията..Може ли да обясниш..Що се отнася до прогнозата ти за утрояване на порфейла за 3 години, ще я запомня ..Дано да познаеш накрая и то при управлението на ГЕРБ..

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                  Всеки вижда това, което иска да види. Повечето хора имат устойчиви възгледи и без значение от ситуацията обесняват всичко с тях. Очевидно е че има корекция. Примерно аз не съм съгласен с възгледите на Монти за причините. Според мен всичко посочено от него беше валидно и по време на едногодишният възход от лятото на 2016 година насам. Киро би обяснил всичко с корупцията, която винаги я е имало и при добри и лоши времена. Някои от перманентните биковете пък отричат наличието на корекция. BigBear много добре обясни защо се проточват корекциите или мечите пазари толкова дълго. Още преди няколко години се убедих в желязната логика зад теорията му. То и тогава започнах да си мечтая да има релани къси, като критерия за допустимост да бъде всички компоненти на Софикс и самият ЕТФ. Тогава и ликвидността ще се качии пазара няма да ни е тесен. Преди няколко месеца си въобразявах, че Софарма или ще издърпа пазара или ще го потопи. Тогава си мислех, че посоката ще е нагоре, но явно нещата се промениха в движение. Ще изчакаме и ще видим. Наскоро си говорихме с приятели и стигнахме до идеята, че няма да е трудно да удвоим портфейлите си в рамките на три години.
                  Лека и утре доходна.
                  Корекция или тренд, както и Голямата мечка каза, е необходимо малко време още. С всички останали мотиви, които си споделил - съгласен. Но на мечето цвети - признавам едно: Нямам доверие! Преди 2-3 седмици зададох един въпрос на един "играч". Не ми отговори. Липсата на отговор, за мен е сигнал. Та стигаме до проблема за реалните къси. Ама ги няма... Пита се: "Защо ги няма?"

п.п. Идеята ви е добра..., ама да не стане като с Фармата...

Коментар

• Всеки вижда това, което иска да види. Повечето хора имат устойчиви възгледи и без значение от ситуацията обесняват всичко с тях. Очевидно е че има корекция. Примерно аз не съм съгласен с възгледите на Монти за причините. Според мен всичко посочено от него беше валидно и по време на едногодишният възход от лятото на 2016 година насам. Киро би обяснил всичко с корупцията, която винаги я е имало и при добри и лоши времена. Някои от перманентните биковете пък отричат наличието на корекция. BigBear много добре обясни защо се проточват корекциите или мечите пазари толкова дълго. Още преди няколко години се убедих в желязната логика зад теорията му. То и тогава започнах да си мечтая да има релани къси, като критерия за допустимост да бъде всички компоненти на Софикс и самият ЕТФ. Тогава и ликвидността ще се качии пазара няма да ни е тесен. Преди няколко месеца си въобразявах, че Софарма или ще издърпа пазара или ще го потопи. Тогава си мислех, че посоката ще е нагоре, но явно нещата се промениха в движение. Ще изчакаме и ще видим. Наскоро си говорихме с приятели и стигнахме до идеята, че няма да е трудно да удвоим портфейлите си в рамките на три години.
                    Лека и утре доходна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

При 21 работни дни в месеца, това е счетоводен стандарт.
                      Браво! Остава да уточниш, предвид долните спорове - реализирана или виртуална /имагинерна, както се изразиха/?

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Това с почивните дни или...? Щото без почивните сметката е по-добра
                        При 21 работни дни в месеца, това е счетоводен стандарт.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                          Страни неща стават на БФБ няма къси, Софикс пада цените падат и всеки е на печалба
                          Имай предвид, че потенциално всеки, който не е написал, че е на печалба, е на загуба

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

133,61 лв. печалба на ден за последните 12 месеца. Все още не мога да разчитам само на тях
                            Това с почивните дни или...? Щото без почивните сметката е по-добра

Коментар

• Страни неща стават на БФБ няма къси, Софикс пада цените падат и всеки е на печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

ДНес 110 лева. Това ми е дневния доход за годината при 40 процентна годишна печалба за момента от търговия на БФБ.
                                133,61 лв. печалба на ден за последните 12 месеца. Все още не мога да разчитам само на тях

Коментар

Working...
                                X