IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Печеля въпреки тях....
    Какво правя ли на борсата ,ами сигурно повече от теб.....защото имам много кеш...
    Ето днес някой ми купи 15 БТХ на 37,955 - който стояха там да правят ликвидност ,преди 10 дни пък друг ми продаде на 34 и така....
    Купувам и продавам ...
    И ви гледам сеира....
    да не забравяме че имам поне 100 бр купувам в БТХ и 50 в Гагарин...
    Колко от Вас го правят ..
    За това е тази агресия ,Българина никога не е виновен за свойте грешки ,друг му е виновен...
    Относно Терминал 2 ами аз съм намерил своя терминал 2 на Борсата във Франкфурт....
    Стадото се води с водач ,като се скрие водача ,става мазало.....и при нас е така...
    Нищо лично ,но съвета ми е повече да мислиш с главата и по малко да слушаш съвети...
    Знаеш ли как се кефя ,като срещу мен се изправя стена от Матрософци.....това значи че масата е пълна с акции ....
    Притеснително е когато почнем много да говорим на един глас.....
    Както сега...
    То като ги сметне човек излиза ,че от БТХ за цели 10 дни си изкярил 40лв без комисионната.Сложи отзад по една
    нула поне за да хване декиш.
    Last edited by Grosss; 04.10.2017, 17:23.

Коментар

Печеля въпреки тях....
      Какво правя ли на борсата ,ами сигурно повече от теб.....защото имам много кеш...
      Ето днес някой ми купи 15 БТХ на 37,955 - който стояха там да правят ликвидност ,преди 10 дни пък друг ми продаде на 34 и така....
      Купувам и продавам ...
      И ви гледам сеира....
      За това е тази агресия ,Българина никога не е виновен за свойте грешки ,друг му е виновен...
      Относно Терминал 2 ами аз съм намерил своя терминал 2 на Борсата във Франкфурт....
      Стадото се води с водач ,като се скрие водача ,става мазало.....и при нас е така...
      Нищо лично ,но съвета ми е повече да мислиш с главата и по малко да слушаш съвети...
      Знаеш ли как се кефя ,като срещу мен се изправя стена от Матрософци.....това значи че масата е пълна с акции ....
      Както сега...
      Купуваш-продаваш, казваш? Спомних си, че когато стигнах 100 хил. годишен оборот, ти се изненада и каза, че твоят е много по-малък?... Сега ме провокира пак да си погледна платформата, за да си сравним часовниците - 159 хил. съм изтъргувал за последните 12 месеца... А, ти? Купуваш-продаваш, казваш?... Айде, по-сериозно!...

Коментар

Какво за масите....
        Ти мажо и ПФ и софикс фонда за маси ли ги имаш....
        Е ако не си разбрал пиша за сантимента на масовката , имаше сантимент ,вече няма толкова в момента .....
        Вече не ми скачат а се подкрепят на лични в това че е само корекция и да се изтрае най много до НГ ,ама ако не е ....
        А като изчезне сантимента напълно ,тогава ще си говорим за масите.....или за Паниката....
        Тогава ще с говорим има ли борса и има ли почва у нас ,както правим от 2008 непрекъснато ...
        А за доходността е имагинерно понятие ако се вземат цените от 2007 г....
        Монти имам чувството че делиш инвеститорите на Физ.лица и юридически/институционални, но в крайна сметка всеки иска да спечели от движението на цените на акцията която държи. така че играта е една и също за всички участници на пазара, въпрос на тайминг, кой колко време може да си позволи да държи акции или кеш.

Коментар

Да така е ...погледнато от ъгъла на обикновения четец на този форум...
          Но пък 60 лв са си 60 лв чиста пара плюс още 660 лв качване на портфеила....
          Та стават 720 лв...
          Една м. заплата в БГ.....

Капка по капка езеро става....
          Поздрави!
          Ама тия 660 са виртуални, така може да си качиш портфейла до небесата. В по-големи мащаби така правеха Капман през 2007 г. Губиш енергия, човек
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Добре де, човек кАжи ми честно, тези 59,325 лева какво ще ти променят?
            Да така е ...погледнато от ъгъла на обикновения четец на този форум...
            Но пък 60 лв са си 60 лв чиста пара плюс още 660 лв качване на портфеила....
            Та стават 720 лв...
            Една м. заплата в БГ.....

Капка по капка езеро става....
            Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение

Не се заяждам, но това е глупаво изказване.
              Акциите винаги си имат собственик и те винаги са в масите и при растеж и при спад, въпроса е кога ги държиш и кога ги продаваш, т.е. си сменят собственика и за периода за който си ги притежавал каква доходност ти носят.
              Какво за масите....
              Ти мажо и ПФ и софикс фонда за маси ли ги имаш....
              Е ако не си разбрал пиша за сантимента на масовката , имаше сантимент ,вече няма толкова в момента .....
              Вече не ми скачат а се подкрепят на лични в това че е само корекция и да се изтрае най много до НГ ,ама ако не е ....
              А като изчезне сантимента напълно ,тогава ще си говорим за масите.....или за Паниката....
              Тогава ще с говорим има ли борса и има ли почва у нас ,както правим от 2008 непрекъснато ...
              А за доходността е имагинерно понятие ако се вземат цените от 2007 г....

Коментар

Добре де, човек кАжи ми честно, тези 59,325 лева какво ще ти променят?
                Life won't wait for you.

Коментар

.....това значи че масата е пълна с акции ....
                  Не се заяждам, но това е глупаво изказване.
                  Акциите винаги си имат собственик и те винаги са в масите и при растеж и при спад, въпроса е кога ги държиш и кога ги продаваш, т.е. си сменят собственика и за периода за който си ги притежавал каква доходност ти носят.

Коментар

• Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнение

Пич, като не вярваш в нито едно от тези, какво правиш тук? Терминал 2 е голям... що не си отвъд него?

Аман от мрънкане по форумите! Какво правиш ти, за да подобриш статуквото, освен хейтене и драскане по форумите?

ПС: не се заяждам конкретно с теб, но това правят 90% от българите - мрънкане, тропане по масата и това е! Нищо друго! Разбира се, че трябва да се държи сметка на горните институции, но с мрънкане не става. Ако никой не вярва в тях, ще стане още по-зле и ще го отнесем обикновените хора. Промяната трябва да дойде първо от хората, а не от институциите!
                    Печеля въпреки тях....
                    Купувам и продавам ...
                    И ви гледам сеира....
                    Както сега...

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

Липсата на къси прави корекциите толкова мъчителни. Друг въпрос е с БФБ ликвидност как ще работят късите
                      Както сега работят дългите в обратната ситуация.

Правото да купиш без да имаш или правото да продадеш без да имаш са двете страни на една и съща монета - борсова търговия

Ако едното не работи добре цялото очевадно страда...
                      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                        Така протича корекция при пазар доминиран от дългосрочни инвеститори - продаваме само в краен случай. Ако имаше къси спекулантите които от началото на септември смятат че пазара е скъп щяха да продадат и цените щяха да тръгнат да падат. Част от дългосрочните щяха да се увлекат и те да продадат и спада щеше да се реализира бързо. Сега се продава само в краен случай при нужда, но опитните дългосрочни инвеститори си планират кеша така че и това не се случва вече често. Тъй като корекцията се измерва във спад или във изминало време сега трябва да се изчака времето за да се смени отново сантимента. Някое събитие с големите компании също може да могне или пък на някой да не му издържат нервите и да разпродаде и да направи така чаканото от графиците дъно.. В противен случай най-скорошната точка на промяна е консолидираните отчети...
                        Липсата на къси прави корекциите толкова мъчителни. Друг въпрос е с БФБ ликвидност как ще работят късите
                        Last edited by Iblis; 04.10.2017, 12:51.

Коментар

• Така протича корекция при пазар доминиран от дългосрочни инвеститори - продаваме само в краен случай. Ако имаше къси спекулантите които от началото на септември смятат че пазара е скъп щяха да продадат и цените щяха да тръгнат да падат. Част от дългосрочните щяха да се увлекат и те да продадат и спада щеше да се реализира бързо. Сега се продава само в краен случай при нужда, но опитните дългосрочни инвеститори си планират кеша така че и това не се случва вече често. Тъй като корекцията се измерва във спад или във изминало време сега трябва да се изчака времето за да се смени отново сантимента. Някое събитие с големите компании също може да могне или пък на някой да не му издържат нервите и да разпродаде и да направи така чаканото от графиците дъно.. В противен случай най-скорошната точка на промяна е консолидираните отчети...
                          Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Какво става, да не е почнала третата световна!?

Коментар

• Казват, че когато добрите хора пасуват, злото тържествува!

Коментар

Протокол,
                                Първо не вярвам на западния маркет ..
                                Второ не вярвам на КФН ..
                                Трето не вярвам на никой мажо ...
                                Четвърто не вярвам на нито един политик...
                                Пето не вярвам на икономиката ни......
                                А най малко вярвам на БФБ...
                                Докога борсата ще крепи с изкуствени сделки в края на сесията....
                                Това Хим , ЕУБГ , Фиб , М+С ,ДОВ и ССВ са майстори на сделките в последните минути.
                                Те ще са носители на промяната....
                                Пич, като не вярваш в нито едно от тези, какво правиш тук? Терминал 2 е голям... що не си отвъд него?

Аман от мрънкане по форумите! Какво правиш ти, за да подобриш статуквото, освен хейтене и драскане по форумите?

ПС: не се заяждам конкретно с теб, но това правят 90% от българите - мрънкане, тропане по масата и това е! Нищо друго! Разбира се, че трябва да се държи сметка на горните институции, но с мрънкане не става. Ако никой не вярва в тях, ще стане още по-зле и ще го отнесем обикновените хора. Промяната трябва да дойде първо от хората, а не от институциите!

Коментар

Working...
                                X