Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ще взема да имам еднакво мнение с теб....
Единствено по въпроса дали е корекция или спад не съм си отговорил...
Щото ако ми отговориш на въпроса ..
Що стана на БФБ и къде са инвеститорите и спекулантите през изминалите няколко месеца и има ли още сантимент на борсата за качване или изчезна ...?върти ми се вариант за по дълбока корекция след онзи силен спад на 18-ти. Пазарът има нужда от тази корекция и най вече големите участници на пазара за да влязат много нови пари а и да се кешират повече спекулантски печалби.
Един спад до 620-630 мисля ще е достатъчен и при силна подкрепа ще засилим влака силно на северНо дали този вариант е възможен времето ще покаже
Не е препоръка за търговия с акции!
Last edited by SoHo; 03.10.2017, 23:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Питай Мечето Монти, нали двамата заедно бутате пазара надолу.
Питай и Маверик.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКолко долу и колко в ниското !?
Питай и Маверик.Last edited by RUBLA; 03.10.2017, 21:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКолко долу и колко в ниското !?
някой зададе ли си въпроса ,след като три месеца чакаха дивидента на ХИМ и ореваха форума ....пример Благойчо , акцията не можа да се качи с 2 % а върна с 5%......
Или имат по стотина лева дивидент или нямат нищо или искаха да продадат на балъците пакетчето си.......
Валата е пример за това....
Голем смех....
Лошото е че в дадения момент успяват да излъжат някоя новобранка да бъде Матросов на амбразурата....
Ама те новобранките бързо се учат като ги изгони жената да спят на дивана няколко дни....
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКолко долу и колко в ниското !?Това е все едно да питаш рибар колко риби иска да хване
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
От 1 до 5-то си изброил 5 мотива за липса на доверие. 6-тия е обединението на предходните 5... и пак липса на доверие... Пита се в задачата - Накъде ще тръгне "стадото"? А пастира накъде ще тръгне?
Преди време един колега отговори ,че ПФ си имали доста проблеми поставени от Черешаря , та да се занимават с БФБ....
ДФ пък имали добър отскок тази година...
за мен ситуацията е обсаид...
купувачите не искат да купуват а продавачите не им се продава...
Кой първи няма да издържи....
Фармата достигна добро ниво за продажба и почна да се пробва мажо ,като спекулант...
това се забелязва и в други позиции...
Неохим ,хиката и Алкомет са пример за това какво става като падне акцията извън полезрението на спекулантите
Първата от 73 до 50 лв
Втората от 5 до 3,37 ..
Третата от 21 до 14....
Дааа....
Брокер от голям ИП , а коя ще е следващата където да ближем рани пак или да ги преварим във всички.....
Това се носи като легенда или като манипулация..
Кой как го разбира....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЩе има , първо да ошамарят зайците ...ама като гледам повече гърмени и работата на манипулаторите идва нагорна ...
Каква е тая смешна корекция - мижав оборот и то при спред от спада ....Дата Отваряне Затваряне Δ Δ% Обем(лота) Обем(лева) 3.10 4.35 4.26 -0.090 -2.07 % 6289 26903 SFARM 2.10 4.4 4.35 -0.005 - 0.11 % 2460 10757 SFARM 3.10 1.774 1.74 -0.034 -1.92 % 27333 47800 CHIM 2.10 1.805 1.774 -0.031 -1.72 % 4393 7829 CHIM 3.10 7.38 7.31 -0.060 -0.81 % 845 6226 SFTRD 2.10 7.37 7.37 -0.079 -1.06 % 100 737 SFTRD 3.10 56 55.3 -0.712 -1.27 % 110 6097 NEOH 3.10 1.782 1.752 - 0.038 -2.12 % 6062 10728 CCB 2.10 1.79 1.79 -0.002 -0.11 % 1000 1790 CCB Last edited by Intern-trader; 03.10.2017, 20:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
...
Първо не вярвам на западния маркет ..
Второ не вярвам на КФН ..
Трето не вярвам на никой мажо ...
Четвърто не вярвам на нито един политик...
Пето не вярвам на икономиката ни....
А най малко вярвам на БФБ...,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЩе има , първо да ошамарят зайците ...ама като гледам повече гърмени и работата на манипулаторите идва нагорна ...
Каква е тая смешна корекция - мижав оборот и то при спред от спада ....
Първо не вярвам на западния маркет ..
Второ не вярвам на КФН ..
Трето не вярвам на никой мажо ...
Четвърто не вярвам на нито един политик...
Пето не вярвам на икономиката ни......
А най малко вярвам на БФБ...
Докога борсата ще крепи с изкуствени сделки в края на сесията....
Това Хим , ЕУБГ , Фиб , М+С ,ДОВ и ССВ са майстори на сделките в последните минути.
Те ще са носители на промяната....
Коментар
Коментар