If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моля без паника!!! Мечо хорце, както казваше Софикс. Баба меца ще развее кърпата, ще поиграе и ще си иде доволна Ако й се пречи ще ръмжи повече Интересно ми e как хидропнвемонещото ще коригира!?!?, kato там RSI e тотален двоен връх, а и книгата се рее във втория връх. и като че ли едни сто кинта като първа цел са си хидропнемовероятни
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Моля без паника!!! Мечо хорце, както казваше Софикс. Баба меца ще развее кърпата, ще поиграе и ще си иде доволна Ако й се пречи ще ръмжи повече Интересно ми как хидропнвемонещото ще коригира, защото там RSI e толано в двоен връх, а и книгата се рее във втори връх. и като че ли едни сто кинта й са предначертани като първа цел
Не е препоръка... !!!
Ще взема да имам еднакво мнение с теб....
Единствено по въпроса дали е корекция или спад не съм си отговорил...
Щото ако ми отговориш на въпроса ..
Що стана на БФБ и къде са инвеститорите и спекулантите през изминалите няколко месеца и има ли още сантимент на борсата за качване или изчезна ...?
Ще има , първо да ошамарят зайците ...ама като гледам повече гърмени и работата на манипулаторите идва нагорна ...
Каква е тая смешна корекция - мижав оборот и то при спред от спада ....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Както вече няколко пъти писах за мен корекцията не е приключила! С малки обороти задържаха за края на тримесечието но сега пътя е отворен.
Ще взема да имам еднакво мнение с теб....
Единствено по въпроса дали е корекция или спад не съм си отговорил...
Щото ако ми отговориш на въпроса ..
Що стана на БФБ и къде са инвеститорите и спекулантите през изминалите няколко месеца и има ли още сантимент на борсата за качване или изчезна ...?
Горното не звучи по-различно от "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е ... Загубата", А.Костолани. А кой кого слуша... си е негов избор. По твоята логика е възможно и обратното - слушайки Ъп-рите да занулиш акаунта... Зависи от посоката... на тренда...
(Y) А и Дядо Коледа (Yes) беше дал прецизна дата!!! - димитровден иде, луканки ще станат сухи суджуци и Нострадамус ще има.подходящ куплет
Не е препоръка... !!!
Е видях че някой се опита да разбие теорията ми бързо-бързо с изсипвания на Хима и ЦКБ, но все пак се придържам към моята си теза. Все пак говорим за немалък спад на софикс с колосалните до момента 148хил лв. Не ми се вижда сериозно това, по-скоро търговия в широките спредове. Разбира се ясно ми е че това може да се промени ако няколко продавачи се активизират и повлекат крак - но затова казах че трбват няколко дни, за да видим.
Желая ти успех със сценария! (Y) Предходното го казах от опит, който пропуснах 01.2008-ма...
Коментар