Първоначално изпратено от Агресивен бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
... чудесна идея - да върви пазара надолу искам много , но моля те дай ми алтернатива за кеша!
В мометна съм 50% кеш ( осовободих лятото при покупките на Експат за ETF-а ) и е без доходност ( дори банки ми дерат с такси) ....парите са ми много дълги и портфейла ( около СОФИКС и малко ХЕС и Спиди) прави около 4% див. доходност .
Това са реалностите - чакам тази корекция за да набия кеша....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
А защо трябва да падне бе, Равновесие? Каква е причината??? Това, че пазарът се бил качвал една година въобще не е причина за спад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеКултов владко.... кърти плочки.... жена си уволнил....
А бре, как го виждате тоя РЪСТ.... ?!?!?))))))))))
само как ни описа.... само посредствените останаха в България....
п.п. И Беъра ще ми говори.... на БФБ-то нямало общо с политиката....
Ти не разбра ли, че апокалипсис има само в твоя пилешки мозък.
Коментар
-
При спад под 660 е по вероятно технически да паднем към 620-630. Някой от водещите акции са на ръба от по дълбока корекция. Лично аз със ситуацията около Софарма гледам по консервативно а и нови пари на БФБ не се появяват. Ще видим дали някой по голям участник няма да реши да намали риска и да поведе стадото надолу.
Очакват ни интересни седмици и ще видим на кой ще му излязат сметкитеНе е препоръка за търговия с акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
А защо трябва да падне бе, Равновесие? Каква е причината??? Това, че пазарът се бил качвал една година въобще не е причина за спад.
Мое го питаш : Що е уволнил жена си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениетук надъхжането продължава и афтър ауърс.
хепи ауър дринкс не се ли предлагат? или с триците от могъщите булгаристански структури ще се черпите във виртуалната кръчма?
муахахахаххахаха.... олигофренас!
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКой владко - черешарят ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
че защо да не падне. Вървяло е негоре една година, защо да не върви надолу една година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
че защо да не падне. Вървяло е негоре една година, защо да не върви надолу една година.
В мометна съм 50% кеш ( осовободих лятото при покупките на Експат за ETF-а ) и е без доходност ( дори банки ми дерат с такси) ....парите са ми много дълги и портфейла ( около СОФИКС и малко ХЕС и Спиди) прави около 4% див. доходност .
Това са реалностите - чакам тази корекция за да набия кеша....Last edited by maretoff; 13.10.2017, 21:25.
Коментар
-
Култов владко.... кърти плочки.... жена си уволнил....
А бре, как го виждате тоя РЪСТ.... ?!?!?))))))))))
само как ни описа.... само посредствените останаха в България....
п.п. И Беъра ще ми говори.... на БФБ-то нямало общо с политиката....
Last edited by maverik; 13.10.2017, 21:21.
Коментар
Коментар