Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнениеЗащото фирмите им ги купуват и служителите си ги каратТашунко
Коментар
-
Не е ли време за край на този лек сън в който изпадна БФБ?
В доста интервюта напоследък прочетох, че ни трябва нов връх до края на 2017, за да продължим догодина...
За съжаление доста приятели не са оптимисти за развръзка при Софарма, което може да обърне нещата на БФБ към негативно развитие догодина...
Мнения...как виждате нещата?
п.п. Пълен съм с акции и съм с поглед нагоре.
Last edited by tony1975; 19.11.2017, 18:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнениеТашунко, точно богатите народи така разсъждават - затова са богати... Живея в т.нар. 'богата страна' ... от опит...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеинтересен подбор на БГ акции на един от фондовете претендиращ да инвестира в "избрани" акции
Предполагам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми пълнят се с крадливите корумпирани чиновници-500-600 хиляди са и още колко хиляди свързани с управляващите фирми..В БГ бизнес се прави , когато си свързан с управлението и държавните поръчки..А уж десните мечтаят да са държавни чиновници..
А истината е че вчера ходих в сърбия на деня на луканката , хората гледат с малко пари да си направят хубав уикенд , после същите се забиха в Метро там пък имаше оферта на Две в едно....
По същество ...
Пусната е портфеила на един фонд..
Той малко фонд Инта- 2 трЕбва да се нарече.... от всичко по малко....
Албенка и Соларното, Капачките и Хесовците
М+С и Синергон ...
БХК и Златните
Ланда и Етропал...
Та се сетих , доколко към края на годината фондовете ще надуват цените в края на годината ,ако очакват следващата да е или рейндж или със слаба доходност....а даже и на загуба....
Мнението ми е само в определени акции ще се пробват и то определеени фондове.....и то в последните дни...?
Коментар
-
Никой не твърди, че всичко е мед и масло, но и катран не е. Впечатленията ми не са от медиите, официалните статистики или партийните форуми, а от реалния бизнес. За последните 12 месеца имаме 35% ръст на оборота - не е много, но не е и лошо - работим за български фирми, повечето от които пък работят за износ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Председателството на ЕС за първи път ще бъде поето от страна без върховенство на закона
http://www.euinside.eu/bg/analyses/f...w-cvm-bulgaria
Интересна статия за Стабилната държава на БХ и Шиши
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеНие тук копираме дядо Бъфет и си караме старите автомобили..Знае ли човек
?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Нещо не мога да ти схвана мисълта.Много сложно се изказа.При толкова инвеститори на бфб няма ли поне някоко които да са купили чисто нова кола последните няколко години?Все пак от форума се усеща наличието на завидно количество кеш в повечето играчи пишещи тук.А пък що да ти е жална майката? Да няма да я карам на сафари с колата че се жалваш?
Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
- 1 like
Коментар
Коментар