If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В момента злият език си ти, явно добре те използват като оръжие. 100 пъти бе казано, че няма да се случи така и все ще се намери някой много по-умен от всички да ни предупреждава!
E това най-много ме претеснява. Злите езици говорят, че това ще е повод за освобождаване на курса лев-евро. Дано не съм прав. Но да не забравяме отношението на този човек към борсата.
В момента злият език си ти, явно добре те използват като оръжие. 100 пъти бе казано, че няма да се случи така и все ще се намери някой много по-умен от всички да ни предупреждава!
E това най-много ме претеснява. Злите езици говорят, че това ще е повод за освобождаване на курса лев-евро. Дано не съм прав. Но да не забравяме отношението на този човек към борсата.
Ами хората нямат Хим бе братчед.. изчистиха го щото дряма цяла година, а последните си го дадоха преди ЧНГ, че решиха изкупуването за временно. И сега малцината дето устискахме се кефим, но общия сентимент тепърва ще се загрява
Започвам да се чувствуваме като радостен циганин сред банда хладни анализаторе!?
Ами хората нямат Хим бе братчед.. изчистиха го щото дряма цяла година, а последните си го дадоха преди ЧНГ, че решиха изкупуването за временно. И сега малцината дето устискахме се кефим, но общия сентимент тепърва ще се загрява
Не са много за ПФта а и бяха 100 милки та и тези 40 ще ги лапнат
Неминуемо с времето ще ги лапнат.......
Ако преди това разбира се купилите по - рано не решат да избързат да се отчайват......че все пак е депресиращо да гледаш как другите растат главоломно.....
Коментар