Днес пак цяла Европа зелена, само БФБ червено!? Синдром на червен понеделник ли има у нас?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Направило ми е впечатление, че Пандичката е доста компетентен по тези теми. Обърни се към него, ако няма нищо против, разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
да се върнем към въпроса: някой ухажва ли рудодобивните компании? в частност за кобалт и никел?
немците тихомълком преговарят с по-сериозни доставчици за фиксирани дългогодишни договори свързани с ел.мобилити. лития е само едната страна на медалаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
ще направи върху всичко, само и само да може да генерира комисионни
немците тихомълком преговарят с по-сериозни доставчици за фиксирани дългогодишни договори свързани с ел.мобилити. лития е само едната страна на медала
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Никиту трябваше да направи ЕТФ и върху металите,храните и петрола а не върху пазарите на комшиите.ще направи върху всичко, само и само да може да генерира комисионни
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеинтересно ми е, какво ви е мнение за никел/кобалтовите акции? има ли някой, който ги ухажва и се е позиционирал?
не знам има ли тема за подобни акции, затова питам тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеинтересно ми е, какво ви е мнение за никел/кобалтовите акции? има ли някой, който ги ухажва и се е позиционирал?
не знам има ли тема за подобни акции, затова питам тук
- 1 like
Коментар
-
викаш, като няма парА, няма и приказка
не е съвсем така - скоро ще има Bad news - velocity -то го показва и ще има за какво да си говорим
https://fred.stlouisfed.org/series/M2V
- 1 like
Коментар
-
викаш, като няма парА, няма и приказка
посока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Парата прави приказката.викаш, като няма парА, няма и приказка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеднес мълчанка по форумчето, 'щото малко червеничко така
Коментар
Коментар