If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бикове с такова силно начало на 2018 как да не сме оптимисти Да пожелаем и на Експат успех във Франкфурт от другата седмица както и на новите ЕТФи които скоро ще увеличат оборота на БФБ. Софарма остава да се отпуши и атаката към 800 ще е въпрос на време.
Е, най-после да те бия и аз - 7,92% за същите 4 дни! След днес... ще видим малко по-късно... Наздраве, Батя, да се пукат душманите!
Аз имам близо 9% доходност за периода, освен че съм доволен ме е и яд че оставих над 10% кеш. Купувах Софарма след коледа защото Eкспозицията ми към ХИМ е много висока. Според мен това е най-истинското рали от 2009 на умрелата ни борсичка.
Като гледам тук - http://zlatenlev.com/index.php?pid=134&ln=2&months=1, освен с ръста с 20 % на дяловете, има към 10 пъти разлика на актива, с това в БАУД. Вероятно на последните им идва в повече една цифра 7.
За по-малко от месец активите на ВФ растат главоломно. Някой следи ли в кои фондове влиза този кеш?
Очертава се бурна година на БФБ!!!
п.п. сега като се порових май има някаква грешка с отчитането на брой дялове на Златен лев...или старшините от Тихина са ги погълнали и тях?
Поразходих се из слънчевия ден, но гледам никой друг не коментира забелязаното от мен.
Наистина ли е нормално за 1 седмица портфейла на ДФ Златен лев да нарасне със 140млн.
Ето какво са държали към средата на 2017, сега какво ще държат сигурно им казва вложилия тези капитали! https://www.4shared.com/office/qtNc-..._Portfeil.html
Батка, ма тия твойте са виртуални, бре! Както и на останалите..., за прАцентите иде реч...
Тапата, дето ви пречеше до края на годината днес я пробиха..., гледам си се изказал - "чичака не бил постъпил правилно..." и т.н.
Ама..., да си имаме уважението - не си Усреднявайте позициите с апокалиптосите..., както си ме нарекъл...
п.п. Тия, дето ти акомпанират на песнопенията..., чакат средна, за да излязат... )))))))))))))
п.п.п. Много проценти за всеки да има...! В коя посока..., зависи от играчора и ... най-вече от мажовците...!
Хайде спри попските номерца и пиши -имаш ли акции на БФБ.да няма после като онези мишоци,знем ги кой и в двето посоки на пазара са отгоре.
Батка, ма тия твойте са виртуални, бре! Както и на останалите..., за прАцентите иде реч...
Тапата, дето ви пречеше до края на годината днес я пробиха..., гледам си се изказал - "чичака не бил постъпил правилно..." и т.н.
Ама..., да си имаме уважението - не си Усреднявайте позициите с апокалиптосите..., както си ме нарекъл...
п.п. Тия, дето ти акомпанират на песнопенията..., чакат средна, за да излязат... )))))))))))))
п.п.п. Много проценти за всеки да има...! В коя посока..., зависи от играчора и ... най-вече от мажовците...!
Коментар