И днес играта е много слаба.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Дори не съм чел статията, но това си е стъкмистика отвсякъде. Основният проблем днес е концентрацията на богатсвото, а така го замитаме под килима. Отделно един от основните източници на богатство са прекомерните държавни разходи и дългове, дисбалансите между спестяване, потребление и инвестиции- тези неща са дъвкани хиляди пъти.. Отделно "богатството" е прекалено бързо и широко вариращ показател и е показателен в момента основно за големината на активите на ЦБ, а не за икономическото развитие..
От друга страна , като срещна някъде в навалицата твое мнение, често ми иде да подскоча. При теб е идентично пожложението, само дето скачаш по-високо
Приказката тръгна оттам, че при оценката на нещо е неподходящо да се фиксираме само на един показател. Колко и кои точно трябва да се вземат е въпрос на разбиране (включително субективно) и майсторлък - защото оценяващият отговаря с парите си.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Е, Хане! Ама и ти се изхвърли неподготвен. И това при условие, че категорично си един от разбиращите материята.
Воден си от желание предимно д аопонираш.
Ключовата думичка в изказването на СБ не е ли "достатъчен", залепена до икономически показател.
Ако бяха казали, че заменят едното с другото и артисалото не го гледаме, приказката става коренно различна.
То е горе-долу същото като при компаниите: ще гледаме само потоците, екуйтито го забравете?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Това са пълни глупости, да залъгваме хората, че не доходите им са важни, а цените на жилищата и акциите
Воден си от желание предимно д аопонираш.
Ключовата думичка в изказването на СБ не е ли "достатъчен", залепена до икономически показател.
Ако бяха казали, че заменят едното с другото и артисалото не го гледаме, приказката става коренно различна.
То е горе-долу същото като при компаниите: ще гледаме само потоците, екуйтито го забравете?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСветовната банка не счита БВП за достатъчен икономически показател
Институцията предлага друг измерител за икономическия напредък - богатство
https://www.capital.bg/politika_i_ik..._dostatuchen/?
За 4Д и приятелите му..
Коментар
-
Световната банка не счита БВП за достатъчен икономически показател
Институцията предлага друг измерител за икономическия напредък - богатство
https://www.capital.bg/politika_i_ik..._dostatuchen/?
За 4Д и приятелите му..
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Не мъцват нищо..., телетата днес си поверваха...Стареца едвам се държи над повърхността... наско е под вода...
Казал съм ти го отдавна.
И не е задължително да се излагаш непрекъснато.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнениеDeutsche Bank: "The Last 36 Hours Are A Dress Rehearsal For When The Bear Market Hits"
Знам, че всички винаги са на печалба, но този път аз не съ. Щетите след последните три дни са - 2,23%. Засега добре ни се отразява падането.
[ATTACH=CONFIG]n3295389[/ATTACH]Стареца едвам се държи над повърхността... наско е под вода...
Коментар
-
Deutsche Bank: "The Last 36 Hours Are A Dress Rehearsal For When The Bear Market Hits"
Знам, че всички винаги са на печалба, но този път аз не съ. Щетите след последните три дни са - 2,23%. Засега добре ни се отразява падането.
Last edited by Minka; 07.02.2018, 20:22.
Коментар
Коментар