If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гено Тонев(Юг Маркет) бе единствения представител на ИП, който в края на 2017 предрече спада да продължи и 2018...
Жалко че и той се отказа от БФБ и напусна България!
Ама 2018-та още не е приключила бе Тони.. чЕкай, чекай малко!
Лятото хората си гледат собственият бизнес ,а зимата със спечеленото инвестират в акции за да умножат парите.
Гено Тонев(Юг Маркет) бе единствения представител на ИП, който в края на 2017 предрече спада да продължи и 2018...
Жалко че и той се отказа от БФБ и напусна България!
Тази лятна летаргия е мит и още по-малко важи за нас. Не е далеч примерът - само преди година през този период стигнахме 730 пункта! Много обяснения може да има, но да не изпадаме в псевдонаучни спорове... Пийте си пиенето и се радвайте на живота. Той си знае работата.
Лятото хората си гледат собственият бизнес ,а зимата със спечеленото инвестират в акции за да умножат парите.
Лятото печелят тия които имат достатъчно пари да си купят евтини хартишки.
Тази лятна летаргия е мит и още по-малко важи за нас. Не е далеч примерът - само преди година през този период стигнахме 730 пункта! Много обяснения може да има, но да не изпадаме в псевдонаучни спорове... Пийте си пиенето и се радвайте на живота. Той си знае работата.
Още месец - месец и половина цялата ни борса ще е на дрейф според мен. През това време важното е да не заседнем в плитчините, после... ех, после!... Курс напред в открития океан! Не е препоръка за неможещите да плуват!...
Още месец - месец и половина цялата ни борса ще е на дрейф според мен. През това време важното е да не заседнем в плитчините, после... ех, после!... Курс напред в открития океан! Не е препоръка за неможещите да плуват!...
Интересна оптимистична догадка. Чакаме си послето...
Импов, ти нещо пак се превъзбуди.. Освен твоите жаби и слуз на света им и други акции.. Недей дава много акъл на новобранците, че дявола си няма работа..
Коментар