If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От личен опит го знам Както и че не трябва да се влюбваш в акциите си.Ето аз наскоро продадох акции на банка, която много харесвах и си събирах 3-4 години. Но те ще го научат като сбъркат няколко пъти. Колкото и да им се говори няма начин. И при мене беше така преди емнайсе години
Ами много си отскоро за да даваш акъл..АЗ съм в акции от 1992г..Ти даже не си преживял криза , а само застой..За патките и мостовете не бъди сигурен винаги можеш да изгърмиш някъде..За мен няма нормалност в това 11г. да тъпчем на едно място.. А до няколко години може да дойде Новата глобална криза..
Кире, много енергия губиш, брат Стари кучета сме, давай го по лежерно Купувай където ти е евтино и продавай където ти е скъпо а младите няма да те послушат. Те ще се научат от собствения си опит Няма друг начин
Ами много си отскоро за да даваш акъл..АЗ съм в акции от 1992г..Ти даже не си преживял криза , а само застой..За патките и мостовете не бъди сигурен винаги можеш да изгърмиш някъде..За мен няма нормалност в това 11г. да тъпчем на едно място.. А до няколко години може да дойде Новата глобална криза..
Аз пиша за борсата ти все за политиците..Да не си дежурен по форум от БКП- БСП- ГЕРБ..Ама ти съвсем се демаскира с мантрите на Вожда.. Ако не е Станишев, ще е Костов..Какво за Костов нали Борисов щеше да разследва приватизацията Костов и Нинова, нали щеше да има осъдени..Или как мафията да съди себе си, като кукловодите от БКП не дават..Който е крал независимо от цвета и партията да си носи последствията..Другото е замазване и пак нова корупция и крадене..Викаш не ти пречи застоя на Борсата, а суджука редовно ли ви дават и много ли ръкопляскате на Вожда на форумите си..Стига, ЧЕ ТЕМАТА Е ЗА БОРСАТА , А НЕ ЗА ПРИКРИВАНЕ НА КОРУПЦИЯТА.. ЧАКАМ да пишеш как ще се промени, досега нищо не си намекнал.. даже те е страх или ти е забранено да критикуваш..
Конкретно за борсата...За мен сега е почти ок , само ликвидността куца ...ама всяко нещо с времето си ... Предпочитам да е на тия нива , щото все има нещо подцинено ....като догони ония 1800 ...няма да съм тук ...Поне се изчисти от чистите хартии ...
п.с. патки , мостове и други избушеняци никога не съм имал ...вероятно щото съм само от 2009 на борсата ...
Относно политиците - най добре го е казал Алеко Константинов .
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Ти си изцяло загубен за светлата страна...
Не ми трябват нито компании управлявани от руски олигарси и зависими от изтрещели политици със срамни фамилии, нито компании тровещи природата с изгорели отрови. Нямам нужда нито някой да измисли световен лек срещу рака, нито смешните ти бараки работещи със закъсали цигани и окаяни българи в затруднение и скубещи и тях и акционерите си с разходи за какви ли не бонуси и заплати, с изпълнителна директорка дето е завършила великия университет за даскали на Велико Търново - дето кой кот запише - завършва.
Ако чакаме държавата да бута, това може да се превърне в лош бумеранг и след време тя същата да срине всичко, за това по-добре просто да не се меси.
Ти така и не разбираш, че няма как Шел или олигархични руски пост-комунистически подобия на компании, та няма как от тук да удвоят, същото важи и за другите ти "бижута". Когато си горе, следва само пътя надолу. От друга страна достатъчно е СФТРД да оплете Сърбия и продажбите на СФАРМ току виж стават +30-40-50%, Достатъчно е Корадо да пробие в Германия и продажбите(при този бум на имотите там) им ще станат +30-40%. Достатъчно е БРЕФ само да запълни бъдещата сграда на 50-60% и цената му и печалбите ще са други и т.н. и т.н., но целувай чужди дупИта - не ми пречи!
Успех!
п.п.
дано стратегията ти най-накрая е успешна и почнеш да се издържаш от инвестиции ама, уви...
п.п.п. мисля че Графиката на най-препоръчваната от теб БГ инвестиция от 2011г. говори достатъчно ето защо ще замълча
[ATTACH=CONFIG]n3331007[/ATTACH]
първо погледни кой какво е направил през последните 20 години и тогава слушай съветите му !!!!!!!!!!!
драскането тук мълчи пред историческите факти
Аз пиша за борсата ти все за политиците..Да не си дежурен по форум от БКП- БСП- ГЕРБ..Ама ти съвсем се демаскира с мантрите на Вожда.. Ако не е Станишев, ще е Костов..Какво за Костов нали Борисов щеше да разследва приватизацията Костов и Нинова, нали щеше да има осъдени..Или как мафията да съди себе си, като кукловодите от БКП не дават..Който е крал независимо от цвета и партията да си носи последствията..Другото е замазване и пак нова корупция и крадене..Викаш не ти пречи застоя на Борсата, а суджука редовно ли ви дават и много ли ръкопляскате на Вожда на форумите си..Стига, ЧЕ ТЕМАТА Е ЗА БОРСАТА , А НЕ ЗА ПРИКРИВАНЕ НА КОРУПЦИЯТА.. ЧАКАМ да пишеш как ще се промени, досега нищо не си намекнал.. даже те е страх или ти е забранено да критикуваш.. Добре е,че поне се съгласи , че държавата и борсата циклят..
И аз бих искал туй, драги - но на какво се надяваш ти? Поковците да спрат да купуват, но да почнат да продават ли? IPO-та на поне 18 могъщи компании, начело с АЕЦ Козлодуй и АЕЦ Белене? Огнян Донев да измайстори и пусне на пазарът още поне десет секси компании?
Само държавна намеса - и то компетентна и дълготрайна - може нещо да промени - ама на тия не им пука - нито имат компетентството.
Така че: мани ги - тури си сегашните акции в раздел "Колекционерство", купи си полека лека някоя и друга Жаба - ако си нямаш, а после: учи се да си пазаруваш Мидички и Газпромченца. Каквото е - това е
Ти си изцяло загубен за светлата страна...
Не ми трябват нито компании управлявани от руски олигарси и зависими от изтрещели политици със срамни фамилии, нито компании тровещи природата с изгорели отрови. Нямам нужда нито някой да измисли световен лек срещу рака, нито смешните ти бараки работещи със закъсали цигани и окаяни българи в затруднение и скубещи и тях и акционерите си с разходи за какви ли не бонуси и заплати, с изпълнителна директорка дето е завършила великия университет за даскали на Велико Търново - дето кой кот запише - завършва.
Ако чакаме държавата да бута, това може да се превърне в лош бумеранг и след време тя същата да срине всичко, за това по-добре просто да не се меси.
Ти така и не разбираш, че няма как Шел или олигархични руски пост-комунистически подобия на компании дето си планират развитието и дивидента спрямо желанието на партията, та няма как от тук да удвоят, същото важи и за другите ти "бижута". Когато си горе, следва само пътя надолу. От друга страна достатъчно е СФТРД да оплете Сърбия и продажбите на СФАРМ току виж стават +30-40-50%, Достатъчно е Корадо да пробие в Германия и продажбите(при този бум на имотите там) им ще станат +30-40%. Достатъчно е БРЕФ само да запълни бъдещата сграда на 50-60% и цената му и печалбите ще са други и т.н. и т.н., но целувай чужди дупИта - не ми пречи!
Успех!
п.п.
дано стратегията ти най-накрая е успешна и почнеш да се издържаш от инвестиции ама, уви...
п.п.п. мисля че Графиката на най-препоръчваната от теб БГ инвестиция от 2011г. говори достатъчно ето защо ще замълча
АБЕ ТИ ДА НЕ СИ ИЗГОРЯЛ С ТЕЗИ ПАТКИ и да имаш комплекси....Ами не са само те- и ОЦК и Меком, Енергони и много холдинги завлякоха хиляди акционери..Въпроса е, че нямаше разследване и възмездие..Но най - драстичният случай беше КТБ- накуп 4-5 милиарда и виновни няма, а активите се разпределиха..Другите борси по- света като растат , да не би да са заради компании , като Патките..Тук си в голяма грешка свери си часовника, освен ако не ти е някаква опорка все да го повтаряш..Навсякъде фалират компании , но когато икономиката расте след криза идват нови инвеститори и се подминават нивата отпреди кризата..А тук не е така..Имаш ли обяснение защо не е така вече 11година..
Добре е да си спомняме КТБ ...и нейния принос за борсата... Иначе викаш Костов ги съдеше крадците всеки ден...
Съгласен съм, че държавата цикли и с нея борсата... но със сълзливи напъни това няма да се промени
п.с. да ме извинява модито, че част от поста беше за тема бисери и вицове...
И аз бих искал туй, драги - но на какво се надяваш ти? Поковците да спрат да купуват, но да почнат да продават ли? IPO-та на поне 18 могъщи компании, начело с АЕЦ Козлодуй и АЕЦ Белене? Огнян Донев да измайстори и пусне на пазарът още поне десет секси компании?
Само държавна намеса - и то компетентна и дълготрайна - може нещо да промени - ама на тия не им пука - нито имат компетентството.
Така че: мани ги - тури си сегашните акции в раздел "Колекционерство", купи си полека лека някоя и друга Жаба - ако си нямаш, а после: учи се да си пазаруваш Мидички и Газпромченца. Каквото е - това е
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
АБЕ ТИ ДА НЕ СИ ИЗГОРЯЛ С ТЕЗИ ПАТКИ и да имаш комплекси....Ами не са само те- и ОЦК и Меком, Енергони и много холдинги завлякоха хиляди акционери..Въпроса е, че нямаше разследване и възмездие..Но най - драстичният случай беше КТБ- накуп 4-5 милиарда и виновни няма, а активите се разпределиха..Другите борси по- света като растат , да не би да са заради компании , като Патките..Тук си в голяма грешка свери си часовника, освен ако не ти е някаква опорка все да го повтаряш..Навсякъде фалират компании , но когато икономиката расте след криза идват нови инвеститори и се подминават нивата отпреди кризата..А тук не е така..Имаш ли обяснение защо не е така вече 11година..
Никога не се е крало толкова както при комунистите от ГЕРБ..Срещу комунистите съм- БКП- БСП- ГЕРБ..Те са по кражбите и корупцията..Стигнаха до официални доклади от ЕС и ДП на САЩ..Не виждам връзка между ХДПАТ и МОСТ и нивото на борсата..Защо комунистите не потърсиха сметка на Божков и на тези крадци , защото играят заедно с тях ли..Защото са заедно в мафията ли..ЗАщото играят заедно със Шиши ли за КТБ..Моля да не увърташ и да пишеш правиш ли разлика между комунистите крадци от БСП и ГЕРБ..Струва ми се, че нещо се мъчиш да прикриваш с това споменаване на ХДПАТ и МОСТ..Има ли осъдени измамници на борсата няма..Има ли осъдени висши политици за 28г.- няма..Защото все крадливи комунисти управляват и се редуват да крадат и се прикриват.. Какви яхти ми даваш за пример, когато комунистите изгониха ,1,5 милиона от младите от България..Изгониха и инвеститорите..Не ме слагай във своите рамки, защо трябва да съм от някои за да съм против крадците и корупцията на БКП-БСП- ГЕРБ..Аз съм нормален човек и не се продавам за суджук и кражби..От 30 г. не съм бил на държавна служба и не се продавам на крадливи комунисти..Нито искам, нито чакам пдкупи от еврофондовете, санирането и пътищата.. Сега очаквам ти като си казал А да стигнеш до Я , че нещо ме съмняваш..
Мда, ти въобще не ме съмняваш... И защо се правиш, че не знаеш защо пиша за патките и други от вида ??? Защото такива шменти- умерено не се търгъват на космически нива ..ако намериш балъци да си купуват дори на цена от надутите IPO , вероятно ще получиш Софикс 2000.
Относно кражбите, сега разбрах кои не са крали или са го правили по умерено - тия които не споменаваш...
Успех
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар