Че къде е отишъл Гено? Аз съм пропуснал инфото...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Лятото хората си гледат собственият бизнес ,а зимата със спечеленото инвестират в акции за да умножат парите.
Жалко че и той се отказа от БФБ и напусна България!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеТази лятна летаргия е мит и още по-малко важи за нас. Не е далеч примерът - само преди година през този период стигнахме 730 пункта! Много обяснения може да има, но да не изпадаме в псевдонаучни спорове... Пийте си пиенето и се радвайте на живота. Той си знае работата.
Лятото печелят тия които имат достатъчно пари да си купят евтини хартишки.Last edited by Grosss; 14.05.2018, 07:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеОще месец - месец и половина цялата ни борса ще е на дрейф според мен. През това време важното е да не заседнем в плитчините, после... ех, после!... Курс напред в открития океан!Не е препоръка за неможещите да плуват!...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеОще месец - месец и половина цялата ни борса ще е на дрейф според мен. През това време важното е да не заседнем в плитчините, после... ех, после!... Курс напред в открития океан!Не е препоръка за неможещите да плуват!...
The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътТака че: мани ги - тури си сегашните акции в раздел "Колекционерство", купи си полека лека някоя и друга Жаба - ако си нямаш, а после: учи се да си пазаруваш Мидички и Газпромченца. Каквото е - това еИмаше такъв стих на към 120 годишен. "Ако господ е някого решил да гръмне, то най-напред акъла ще му земе" ..случайно се сетих, няма връзка, да не се хващаш за думата сега, просто стихченца на 120 г.
(и не е препоръка естЕ)
)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар