If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
3 дни имат да мислят онези с акциите от къде да вземат пари за да крепят софка над 625 пункта
===============
оптимистичното е, че е по-добре от турция, но погледне ли се зад океана нещата стават плачевни за БФБ
Аз не вярвам, че на БФБ ТА важи, но ако е така, то от вторник ще бъде още по-трудно да се крепи, защото МСН и Еланата просто не виждам шанс да вървят нагоре..... Та и те ще натежат
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на акции!
БЛАГОДАРЯ !!!
поздрава трепи и е мой!
Рекох само, че е ранко (94 500), колкото до мен - пак ме бъркаш(сал от понеделник купил 2К и днес дал с полувин отгоре)
или пък ме изпитваш - нейсе !
Тенкс, - под звуците му пиша - НАЗДРАВЕ !...- и ЧЕСТИТА НЕЗАВИСИМОСТ, -била тя нявгаш!
Умни и куражлии люде са били! История написали!
И аз БЛАГОДАРЯ Инта, Наистина !!! Наздраве!!
Трябва да сме като птиците "феникс". ако се наложи да се изправим от нулата Успех през есента!!!!
Знам че те боли за мцх (излишно!!!, още не си я научил (всецяло) тази игра, - а какво е да я научи човек - да посрещне загубата с радост, ужасно нали) и ако асимилира поуката от нея, разбира се ) Човек се учи дорде е жив !!! (Това може да се отчете като прогресивно!!!) Цирк)) Остай таз приказка "любовна")) Истината лекува
Един поздрв за есента, пилците и есенното равноденствие разбира се с добро намерение
и пожелание да сте успешни, въпреки, че знам, че алчността ще ви изиграе лоша шега (И не се сърdете за това на мен ) https://www.youtube.com/watch?v=JnLdx2FyNqg
БЛАГОДАРЯ !!!
поздрава трепи и е мой!
Рекох само, че е ранко (94 500), колкото до мен - пак ме бъркаш(сал от понеделник купил 2К и днес дал с полувин отгоре)
или пък ме изпитваш - нейсе !
Тенкс, - под звуците му пиша - НАЗДРАВЕ !...- и ЧЕСТИТА НЕЗАВИСИМОСТ, -била тя нявгаш!
Умни и куражлии люде са били! История написали!
Коментар