Първоначално изпратено от mancev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Възможно ли е чужденци да купуват днес, и те да вдигат така цените на Албена и Спиди?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеима някакъв проблем с търговията...готиното е че на платформата си виждам вече страни от Сий линк и се надявам скоро да стартира и тази възможност
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗащо да искам да ги сменям, нали Вие си ги искате и ги избирате..Аз славя избора Ви..
ГРЕШКА!- аз съм себе си -5%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеС БХ, ШИШИ и ЧЕРЕШКО всеки ден е празник..
Е що ги величаеш толкова, като не можеш да ги смениш?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПодслушано на Уол Стрийт или какви ги дрънкат финансовите брокери
https://www.lentata.com/page_12364.html
Малко смях..
- Ако искаш да умреш богат, живей според трите правила: ако нещо лети, плува или се чука – наеми го, не го притежавай.
Всичко това Ви го разпрявям от години, но не ме чувате!...
- А днес работен ли е или ще празнуваме?
- 1 like
Коментар
-
Подслушано на Уол Стрийт или какви ги дрънкат финансовите брокери
https://www.lentata.com/page_12364.html
Малко смях..
- Ако искаш да умреш богат, живей според трите правила: ако нещо лети, плува или се чука – наеми го, не го притежавай.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПотегляме май-май.. Още през Март ми се стори че годината ще се развие обратно на 2017-та.. добрите печалби ще ги направим през втората половинаLast edited by pjc50313869; 02.08.2018, 23:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Еми ако не е тайна, сподели твоите виждания по въпроса, защото според мен въпросът е малко по-сложен и от днес е трудно да се каже. Въпросът бе защо няма дебати по въпроса.
А това ребалансиране на Софикс изглежда, че ще е едно от най-ясните от въвеждането на новите критерии насам. Даже си мисля, че щях да съм в състояние да го предвидя и без да изчислявам всички критерии - само с наблюдение на търговията. На теория все още има достатъчно време да се случи някакво по-значително пренареждане в края на класацията, но едва ли...Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
Коментар