If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
те нещата се наслагват, а ако случайно пропуснат да дадат дивидент ще е само "върха на сладоледа" който ще доведе до спад от порядъка на около 20-25% ............ т.е. предполагам, че цената преди това вече ще е отишла на 1,50-1,60 , а недаването на дивидент само ще допълни движението
факторите са комплексни ...... престои да видим
Ми нека видим ! Аз мисля, че цена от 1,14лв можем да видим само при глобална криза, тогава дори и дивидента няма да има значение. Няма ли криза навън тази цена може само да я сънуваш !
Това с недаването на дивидента мисля, че ще ти обърка сметките за цената от 1,14лв
те нещата се наслагват, а ако случайно пропуснат да дадат дивидент ще е само "върха на сладоледа" който ще доведе до спад от порядъка на около 20-25% ............ т.е. предполагам, че цената преди това вече ще е отишла на 1,50-1,60 , а недаването на дивидент само ще допълни движението
страха на мажо е голям ........ две мнения няма ............ набутаха се доста с доста парИ и ще им пАри дълго време ........... ще трябва и да духат
щом си видял, че съм сложил снимка и съм подчертал тези стотици хиляди бройки значи си разбрал, че гащите не съм ги напълнил, нищо, че ме определяш за сривльо ............... не ми пука за цената в момента ....... тайминга е важен - не ми се седи в акции при бурята която се задава от запад ........ американците ще разкажат играта на целият свят за пореден път, а европа ще го отнесе най-мощно този път - просто не са готови за криза и нямат място за маньоври ........... болката този път ще е много силна и в крайна сметка тя (болката) може да доведе до разпадане на ЕС, а еврото да отиде в историята...
а какво очаквам за флагмана съм го написал в темата за флагмана ................ не дадат ли дивидент и разочароват ли настоящите оптимисти , цената на акцията ще се върне на нивата от началото на 2009 г.
Това с недаването на дивидента мисля, че ще ти обърка сметките за цената от 1,14лв
страха на мажо е голям ........ две мнения няма ............ набутаха се доста с доста парИ и ще им пАри дълго време ........... ще трябва и да духат
щом си видял, че съм сложил снимка и съм подчертал тези стотици хиляди бройки значи си разбрал, че гащите не съм ги напълнил, нищо, че ме определяш за сривльо ............... не ми пука за цената в момента ....... тайминга е важен - не ми се седи в акции при бурята която се задава от запад ........ американците ще разкажат играта на целият свят за пореден път, а европа ще го отнесе най-мощно този път - просто не са готови за криза и нямат място за маньоври ........... болката този път ще е много силна и в крайна сметка тя (болката) може да доведе до разпадане на ЕС, а еврото да отиде в историята...
а какво очаквам за флагмана съм го написал в темата за флагмана ................ не дадат ли дивидент и разочароват ли настоящите оптимисти , цената на акцията ще се върне на нивата от началото на 2009 г.
Преди да скочили цените на суровините, глобалната криза едва ли ще настъпи в пълният си обем.
Когато имаш сложени 450000 бр на бида на Флагмана ти какво очакваш?Аз ако съм сривльо ще напълня
гащите.
мда ............. прочетох темата надолу по диагонала и някой бе стигнал до прозрението, че щом всички очакват нещо то се случвало именно защото имало такива очаквания и нагласи
аз застъпвам другата теза, че когато по борсите всички очакват нещо да се случи .............. то обикновено не се случва и "масовката" са винаги изненадани...
да видим коя теза ще се окаже вярна на БФБ в следващите няколко месеца...
Когато имаш сложени 450000 бр на бида на Флагмана ти какво очакваш?Аз ако съм сривльо ще напълня
гащите.
Не е препоръка ама обръщачката всеки момент може да започне.
мда ............. прочетох темата надолу по диагонала и някой бе стигнал до прозрението, че щом всички очакват нещо то се случвало именно защото имало такива очаквания и нагласи
аз застъпвам другата теза, че когато по борсите всички очакват нещо да се случи .............. то обикновено не се случва и "масовката" са винаги изненадани...
да видим коя теза ще се окаже вярна на БФБ в следващите няколко месеца...
цели 45,31% от анкетираните смятат, че 600 пункта ще бъде абсолютното дъно за Софикс
цели 56,92% смятат, че до края на годината ще приключи настоящият тренд .............. ако не е приключил вече
не виждам никакъв песимизъм и не виждам никакви мечи настроения ............... изобщо пък не виждам да са "много силни" в тези анкети ............ но сигурно някъде по другите анкети резултатите са различни...
изводите всеки сам си ги прави и всеки сам си взима решенията
Радвам се да прочета нещо от теб, Беър! Напоследък форума е обсебен от 3-4 човека.
По принцип е така, но специално за БФБ мисля, че има нещо по-дефицитно от парите и то е доверието. Според мен средства има страшно много, но с доверие 0, те просто не "влизат в обръщение". А лошото е, че доверие се печели по-трудно отколкото пари, примери на БФБ колкото щеш за това...
Имаш хубави включвания в темата. С удоволствия ги чета. Прав си на темата губещите време писания и заяждания. Обяснявам го със силния песимизъм...Мечите настроения са много силни. Форумът го показва, видимо е и в анкетите. Отделно мисля, че сме най-мрънкащата нация.
Аз лично предпочитам да създавам - анкети, сделки и т.н.
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар