If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хората са 4 типа - 1. оптимисти, които са купили 2. песимисти които са продали - тях ги разбирам. 3. оптимисти, но които нямат - също ги разбирам, просто нямат кеш или са го набутали някъде другаде. , 4-тите които са песимисти, но си държат акциите - тях не ги разбирам. Може би им харесва да са в ролята на жабите на полки
Нищо не си разбрал ! Не съм кеширал и затова не ми харесва ! Това не пречи да гледам реално на ситуацията !
Хората са 4 типа - 1. оптимисти, които са купили 2. песимисти които са продали - тях ги разбирам. 3. оптимисти, но които нямат - също ги разбирам, просто нямат кеш или са го набутали някъде другаде. , 4-тите които са песимисти, но си държат акциите - тях не ги разбирам. Може би им харесва да са в ролята на жабите на полки
Защо не дойде на сабранието да чуеш Керезов?
защо само в твоя посредник има хора паникьосали се?
колко пъти е необходимо да напиша, че към датата на която се проведе ОСА на Химимпорт аз нямах акции на дружеството и дори да дойда няма кой да ме допусне да присъствам на събранието ............... на какъв език искаш да напиша това за да го проумееш най-после?!?!?!?
ползвам 3 посредника ............. ти за кой точно посредник пишеш сега?
Видно е, че пазарите правят корекция ! Това, че днес стартират на зелено не значи, че в понеделник няма да видим нови разпродажби. И при спад пазарите правят почивки. Въобще не ми харесва тази ситуация, но за съжаление това се случва. Въпроса е колко надолу може да отидат !
Не ти харесва, правилно. Разбирам те. Кеширал си и силно се притесняваш, как борсата щяла да падне.
Не си губете времето с този..Колкото се прави на велик специално този, толкова не му вярвайте, изградете си форумна "ценностна система". Успешните не приказват глупости под носа си при всеки 1% спад на индекса. Във форума съм много отдавна, видях немалко глупаци, викачи, и прочее индивиди.. А мнението ми е, че този е спечелил от борсата една каца кисело зеле, която вероятно държи на терасата. Вярвайте му ако искате, но не това е проблема, а е, че качеството спира да пише във форума. Сами си направете извода.
Не си губете времето с този.....
Много хубав израз,аз от моя страна бих го перифразирал в следния израз.... Не си губи времето със самоубийци.....
За мен мога да кажа ,че от лятото на 2008 станах песимист за маркета и не ядох вече доматите с колците , през 2014 г. имах най близък познат отговор до най ниската точка на Софикс и през 2017 пролетта излезнах от акциите си на 90%....
Да му мислят хората с акции....
Не си губи времето с с хората който вървят след победителите ,те са офцете на борсата ,те са донори а не акули ,щото ако бяха акули нас нямаше да ни има.......казал го е един голям брокер от УСА....
Вале1, мога и да позная ,мога и да не позная ама и да позная и да не позная финансовите ми загуби/липса на акции/ ще са малки ами ако позная .....
Полки , аз не се казвам с ник Каръка и нямам два загубени баса за ССВ и Табака....
П.П. Гледам групичката ъпъри който ми заглушаваха постовете е намаляла..Що ли?
Видно е, че пазарите правят корекция ! Това, че днес стартират на зелено не значи, че в понеделник няма да видим нови разпродажби. И при спад пазарите правят почивки. Въобще не ми харесва тази ситуация, но за съжаление това се случва. Въпроса е колко надолу може да отидат !
Коментар