Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
петьо, петьо .......... още не си разбрал, че оборота е добър само когато има разпродажби???
в дните в които "се обръща палачинката" няма никакъв оборот!!!
а имаш ли и най-бегла представа кога се обръща палачинката???
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
петьо, петьо .......... още не си разбрал, че оборота е добър само когато има разпродажби???
а имаш ли и най-бегла представа кога се обръща палачинката???! Само Петьовците не са наясно, че разпродажби с оборот никак не са на хубаво
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеНема се стрескате от червената вълна. Ломско фърчи! Пролет се задава!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеднес добър оборот. Дали като се обърне палачинката няма да има още?
а имаш ли и най-бегла представа кога се обръща палачинката???fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Щатите са -8% и те. При тази дъждовна година по световните пазари ми се струва, че родните ПФ-та ще им се наложи да подкрепят БФБ-то в края на годината или ще покажат трагични резултати...
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Тук таме само...
От върха - Китай -28%, Корея-20, Дакс -17, Испания -18, Италия-24. Софка с нейните 18 си изглежда съвсем в релси.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеДнес ми прилича на капитулация на пазара!
От върха - Китай -28%, Корея-20, Дакс -17, Испания -18, Италия-24. Софка с нейните 18 си изглежда съвсем в релси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеАз пък днес съм бик!!
Нивата ме изкушиха яко и за сефте влезнах приятно във Фазера, Софармата и Химимпорта... Дебна и на още две места... Не мога да го чакам Софикса да пада още... щото я падне, я не! А предпочитам да съм в акции, а не в кеш.
Сигурно нещо ми става!ю
Мнението ми НЕ Е инвестиционна препоръка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
До теб съм в покупките...
Коментар
-
По света: Следващата финансова криза ще е през 2020 година, като верярността за това е около 60%. Това сочи анализ на американската банка JPMorgan Chase, цитиран от "Блумбърг".
http://www.infostock.bg/infostock/co...-e-prez-2020-g
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБраво Монти..Станал си силен бик..Другите продават ти купуваш..Аз съм пас..Трупам кешец..
Коментар
Коментар