If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Майкрософт или някоя друга компания от Доу примерно ще им е малко трудно да си утроят приходите за следващите 5 години - но някои от българските кучета ще успеят. Това имам в предвид. Българските компании вече се чувстват като европейски и купуват други компании извън страната. Излизат от ограничението - България и се целят в ограничението континент Европа, докато компаниите в Доу вече опират в ограничението планета Земя.
Скочи в другата тема и ще паднеш от смех.... ))))))))))))))
За малко да падна,))) Ама след 20 мин ще е, първо да се закарам до вкъщи успешно и после ще видя))) Дучето нашит в койни - още не мога да си го представя !?!? мимикрия ))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
... чудесна идея - да върви пазара надолу искам много , но моля те дай ми алтернатива за кеша!
В мометна съм 50% кеш ( осовободих лятото при покупките на Експат за ETF-а ) и е без доходност ( дори банки ми дерат с такси) ....парите са ми много дълги и портфейла ( около СОФИКС и малко ХЕС и Спиди) прави около 4% див. доходност .
Това са реалностите - чакам тази корекция за да набия кеша....
От къде да знам, хората правят хеджфондове ако имат такива идеи
При спад под 660 е по вероятно технически да паднем към 620-630. Някой от водещите акции са на ръба от по дълбока корекция. Лично аз със ситуацията около Софарма гледам по консервативно а и нови пари на БФБ не се появяват. Ще видим дали някой по голям участник няма да реши да намали риска и да поведе стадото надолу.
Очакват ни интересни седмици и ще видим на кой ще му излязат сметките Не е препоръка за търговия с акции!
тук надъхжането продължава и афтър ауърс.
хепи ауър дринкс не се ли предлагат? или с триците от могъщите булгаристански структури ще се черпите във виртуалната кръчма?
муахахахаххахаха.... олигофренас!
Алкохол менте или ... жена менте
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар