Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
А да бе. Научих се вече. Вися само отдолуНе ми е зор. Не искам аз да обръщам борсата на горе. До средата на лятото ми е изгодно да си пада лека полека. Да си трупам за дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent
dollar-cost averagingLast edited by hamorphis; 15.01.2019, 21:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Че иска ли чакане щом си мераклия- всичко е на спред разстояние, не е като да няма ...Не ми е зор. Не искам аз да обръщам борсата на горе. До средата на лятото ми е изгодно да си пада лека полека. Да си трупам за дивидент.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеАз от три дена съм сложил да купувам Планината, ХЕС и МЦХ-то на бида, ама никой не иска да продава. Не знам защо. Някоя мечка няма ли да ми ги сипе утре?
Че иска ли чакане щом си мераклия- всичко е на спред разстояние, не е като да няма ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеА дали ше ти "сипят" щото 50-100 бр не са сипване, това е проблем брат
А, да. И не продавам. Само купувам. Мега лонг търм съм. За пенсия дето се вика.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Има голема логика в това брат, нема да ти сипят примерно на 7.20 а на 6.80
https://imgur.com/a/1zQZgstLast edited by hamorphis; 15.01.2019, 20:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Ми тогава ще ги местя надолуПък Юни 2019 ще смятам пак.
Коментар
-
Хайде да оставим за малко SOFIX, който е cap-weighted index, което мене не ме интересува, тъй като портфейлът ми е equally-weighted. Има малки и големи компании с равни тегла. Нека да видим една картинка на BGTR30. Всеки сам да си вади изводите: https://imgur.com/a/p06P9p2
Аха аха да пипне червената черта и като змия се отблъсква нагоре. Обемът от долу също е важен. Падаме при все по-ниски обеми. Не е препоръка.Last edited by hamorphis; 15.01.2019, 20:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеАми щото пазара е низходящ та затова не ти сипват братПък Юни 2019 ще смятам пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеНа месечна е най-смислено, но пак дава прекалено ранни сигнали, при нас мечите пазари са доста по-продължителни та на 3месечна би било още по-добре, но за БФБ просто е нелогично да се ползват индикатори с цел регресия към средна стойност.
- 1 like
Коментар
Коментар