Хубаво е повече дни юруш, но… каквото такова. Нашият пазар през повечето време е като стара баба, седи, потрива се, не й се става, пъшка, куми се нещо… Тръгне ли нагоре, лесно се задъхва, пък току се върне назад, като че е забравила нещо. Ама пък намери ли го това дето все го търси, рипа като млада булка по баира, не можеш я стигна
. Пожелавам си пазарът ни и всички ние да намерим онова, което търсим.
Неведнъж съм споделял, че съм виждал и възможности на родната ни БФБ при все всички обсъждани през годините слабости… Продължавам да съм оптимист, както съм заявявал неведнъж. Знам, че някои тук не мислят като мен, но какво по-хубаво от това.
Притежавам акции на БФБ. Горното не следва да се счита за прогноза за развитието и посоката на пазара ни. Аз съм лаик, обичам да го припомням. Препоръки нямам никакви.
Хубав ден на всички!

Неведнъж съм споделял, че съм виждал и възможности на родната ни БФБ при все всички обсъждани през годините слабости… Продължавам да съм оптимист, както съм заявявал неведнъж. Знам, че някои тук не мислят като мен, но какво по-хубаво от това.
Притежавам акции на БФБ. Горното не следва да се счита за прогноза за развитието и посоката на пазара ни. Аз съм лаик, обичам да го припомням. Препоръки нямам никакви.
Хубав ден на всички!
Коментар