IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
    Бруталното рали тепърва предстои!
    Брутално - нереалното,
    или брутално - виртуалното?

Коментар

• Бруталното рали тепърва предстои!

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Не знаех, че избиването на загуби се нарича “правене на кинти”.
        Повечето ми приятели тази седмица направиха all time high на портфейлите си на БФБ. Не е нещо кой знае колко над върховете от август 2017 г. но поне въпроса с "избиването на загуби" е разрешен. В общи линии са стъпили здраво на краката си и гледат с оптимизъм към бъдещето.

Коментар

• Няма избиване на загуби.Борсата отива надолу и който е в артии още ще трябва да си приготви успокоителни.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Според мен всеки казва това, което му се случва. Батя е щастлив, че през последната седмица е направил доста кинти. Другите нямат това изживяване и някак си не му вярват.

Не знаех, че избиването на загуби се нарича “правене на кинти”. На нашата борса останаха най-упоритите спекуланти. Ама упорити до глупост (не искам да обидя никой конкретно) И аз съм сред тези хора. От някакъв див мазохизъм следя пазара. Носталгия някаква. Но определено не отделям толкова време, колкото преди. Но дори и това време е загубено. Като усетя, че мога да направя някой лев, пак бих се метнал. For the good old times. Но големи пари да се направят няма изгледи засега. Нито можеш да вкараш кой знае какви кинти. Всъщност, като се замисля, можеш да ги вкараш, ама не може после да ги изкараш. Затова и тези, които останаха, повечето са с портфейли, колкото един по-приличен Опел “нов внос”. Винаги има изключения, ама те са тук, защото са се набили и не “продават на загуба”. Откровената тъпотия. НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА ПРОДАДЕШ НЯКОЙ ШИТ. Днешните дъна са утрешните върхове.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Сал едната ЧЕСт де ти изостана (бъзикам се на голу дупе, което не ми е по вкуса,- ала си го дириш)
              Хехе, хареса ми, турих ти едно плюсче. Имам и трейдинг мумифициран + един депозит в хима, забравяш го това
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

И кое му е красивото, изключая набаланчването при Доверие? Всичкото риба продава на другите места, за да си купи със стинките Доверие - голямата работа, ще знаеш - гледали сме го неведнъж. За мен странното е, че другаде няма нищо, а уж е време за преоценки - ех го Мумията се пробва да прави нещо при фармата, ма така го заливат с акции, че не може да откопчи и на йота нагоре. Едно голо Доверие и нищо друго - напомня ми за един лаф от световното в Италия (по спомени), когато Уругвай ядоха шамарите в някакъв мач и вестник Футбол излезе със заглавие - Един Франческоли и десет Кока Коли. И тук така -едно Доверие и всичко друго с тотално недоверие

Сал едната ЧЕСт де ти изостана (бъзикам се на голу дупе, което не ми е по вкуса,- ала си го дириш)

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                  Според мен всеки казва това, което му се случва. Батя е щастлив, че през последната седмица е направил доста кинти. Другите нямат това изживяване и някак си не му вярват.
                  О, това е друга бира,
                  Кинти постоянно идват и при мен, от латеркото и от доверие,
                  но нима не гложди ви съмнение,
                  че всичкото е коледна промоция...
                  и "скоро" ще приключи бичата емоция ?
                  Last edited by mechka 429; 19.12.2019, 20:19.

Коментар

• Според мен всеки казва това, което му се случва. Батя е щастлив, че през последната седмица е направил доста кинти. Другите нямат това изживяване и някак си не му вярват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

И кое му е красивото, изключая набаланчването при Доверие? Всичкото риба продава на другите места, за да си купи със стинките Доверие - голямата работа, ще знаеш - гледали сме го неведнъж. За мен странното е, че другаде няма нищо, а уж е време за преоценки - ех го Мумията се пробва да прави нещо при фармата, ма така го заливат с акции, че не може да откопчи и на йота нагоре. Едно голо Доверие и нищо друго - напомня ми за един лаф от световното в Италия (по спомени), когато Уругвай ядоха шамарите в някакъв мач и вестник Футбол излезе със заглавие - Един Франческоли и десет Кока Коли. И тук така -едно Доверие и всичко друго с тотално недоверие
                      +
                      С подобни мисли осенен,
                      плюсът е от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Втори пореден красив ден на БФБ! И се надявам това да е само началото..
                        Много си повярваха хейтъри и мечки и е крайно време да бъдат изБичени отзад!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Такъв каруцарски език е непристоен за истински бик!
                          Така се играе недостоен театър, - да се прехвърли картофа в празната "кофа"
                          С общи приказки и песни да "направим" профитите лесни.
                          Малко вербализми, малко лакърдии, а накрая цялата игра ще приключи в месец-два.
                          Сал ден година храни при "баламурници" и при "шарани"...

Ще кажете обаче, "борса е това", -
                          затова разчитайте на онова, което носите над свойте рамена!

пс. из 131-ви У.Ш. сонет...

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Класически “dead cat bounce”. Да си “оправим” малко преоценката към края на годината. Догодина обратно по пързалката.
                            хихихи много точно го каза. Който иска да вярва в дядо Коледа .

Коментар

Класически “dead cat bounce”. Да си “оправим” малко преоценката към края на годината. Догодина обратно по пързалката.

Коментар

Ха дано, ама надали.
                                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Working...
                                X