If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моята логика е следната. ЦЕЦКА или Радев е едно и също. Но ако Радев стане президент, това ще е първият нокдаун за ГЕРБ които от 8г. съсипват държавата и я разграбват по най-безогледният и мутренски начин. Така, че Радев в случая се явява катализатор на процеси които трябва произтекат в дясното възможно най-скоро.
П.П. и запомнете - ГЕРБ не е дясно, никога не е бил и няма никога да бъде !
ПОЗДРАВИ ЗА СТАРИТЕ ОТ ПЕКАТА СИГУРНО ПАК ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА БОРСАТА
Моята логика е следната. ЦЕЦКА или Радев е едно и също. Но ако Радев стане президент, това ще е първият нокдаун за ГЕРБ които от 8г. съсипват държавата и я разграбват по най-безогледният и мутренски начин. Така, че Радев в случая се явява катализатор на процеси които трябва произтекат в дясното възможно най-скоро.
Да се връща, че ми дължи една бутилка зелено "Джони" от 2010 г.
Не знам за България, но определено за БФБ е много, много добре, че има хора като мен. Бил съм тук в най-тежките времена за борсата, сега пак съм тук и ще бъда тук.
Глупости, няма да се лъжем сега я! Всичко продадох и сега седя, и рева пред компютъра. Зле ми е и ти завиждам на красотата, ума и куража!
Добре е, че България има хора като теб.
Не знам за България, но определено за БФБ е много, много добре, че има хора като мен. Бил съм тук в най-тежките времена за борсата, сега пак съм тук и ще бъда тук.
С колко са нарастанали парите в обръщение за посленидните 5 г. да кажем, в Пенсионните, в Банките, ако човек се замисли, сериозно ще му стане кристално ясно, защо БФБ повече не може да пада (ако ще и трета световна война да стане да не дава Господ)
Коментар