Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова не е голямо откритие,нито е повод за хвалби без доказателства..Абе ХДПАТ до колко хиляди беше достигнало и колко хора много се хвалеха..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова не е голямо откритие,нито е повод за хвалби без доказателства..Абе ХДПАТ до колко хиляди беше достигнало и колко хора много се хвалеха..
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГреъме, както вече писах имам и Алтерко, Софком и Трейс..
Понеже заговори за професаионализъм , ама никак не е професионално в един форум за икономика и инвестиции на базата на компании да се предтавя в розови краски БФБ- ЕДНА ОТ НАЙ- СЛАБО ПРЕДСТАВЯЩАТА СЕ БОРСА В ЕВРОПА..
И това го0 правят хора, които нито са казали кога и на колко са купили, нито кога са продали..Ей така само заради зависимости и хвалби без покритие и доказателства..
Защо не попитате ИП, Пенсиите, Доверителните фондове и големите инвеститори, те доволни ли са от БФБ..
Флагмани винаги е имало- ХДПАТ, МОСТ, ОЦК, МЕКОМ- важно е как завършва пътя на един флагман..
Хайде моля по- сериозно и хвалбите само с доказателства..Просто се появиха няколко опции за пчелаба, това е
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Греъме, както вече писах имам и Алтерко, Софком и Трейс..
Понеже заговори за професаионализъм , ама никак не е професионално в един форум за икономика и инвестиции на базата на 4 компании да се представя в розови краски БФБ- ЕДНА ОТ НАЙ- СЛАБО ПРЕДСТАВЯЩАТА СЕ БОРСА В ЕВРОПА..
И това го правят хора, които нито са казали кога и на колко са купили, нито кога са продали..Ей така само заради зависимости и хвалби без покритие и доказателства..
Защо не попитате ИП, Пенсиите, Доверителните фондове и големите инвеститори, те доволни ли са от БФБ..
Флагмани винаги е имало- ХДПАТ, МОСТ, ОЦК, МЕКОМ- важно е как завършва пътя на един флагман..
Хайде моля по- сериозно и хвалбите само с доказателства..Last edited by Kiro; 06.01.2020, 11:39.
- 1 like
Коментар
-
Време е за годишните анкети
Дългосрочна инвестиция до 2024 година
Най-добра инвестиция за 2020 година
Утре ще пусна временните резултати и в четвъртък ще затворя анкетите. Благодаря на участвалите :-)Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 4 Харесвания
Коментар
-
И отделно като се говори за тото.... Тото е да искаш прогнози на 06.01. за 31.12. в година, в която всеки момент може да се изсипят тонове лайна от небето. Не само у нас а и по света. Най вече по света. Това е тото. Аз гледам не повече от 3 месеца напред. И не съм сигурен в това, което виждам. Но рискувам. Хоризонт март-април. Следващия месец хоризонта ще е април-май, ако не са се сговнили нещата и не съм продал.... Това е. Анкетите ги попълвам само от уважение към труда на Голямата мечка /единствения ценен участник във форума/. Е разбира се не съм попълнил тази за 2020-2024 по причини посочени по-горе.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБъфет призна , че е сгрешил, че късно е открил Амазон..Ти кое си открил навреме и къде си направил големи печалби , че раздаваш акъл..И като как сравняваш Елтос с Амазон и САЩ с България..Да не би себе си да сравняваш с Бъфет или Бил Гейтс..Абе смешно..
Чакам прогнозите Ви за 5те акции на 2020г..
- 1 like
Коментар
-
И колкото хазартни да изглеждат дадени явления при някои акции, предвид волатилността, по-скоро като познаваме БФБ, може да се каже, че не са толкова хазартни, а по-скоро говорим за уговорени мачове, което също всеки може лесно да разбере. Но от уговорени мачове, всички знаем, как и кой печели. Това, че всички репортват портфейли с Доверие, не значи че са спечелили още нищо. както и да се движи цената, преди реално да продадат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГреъм ,спора върви по линията БФБ -Черешко ...и Кой продал продал ,кой купил надежди......
На мен не ми пука всичките напъни на спекулантите да задържат позицията на Доверие или ФИБ.....
Така че съм реалист и гледам ДАХ където добри акции бол.....а нашитите акции само за протокола.....
Докато в нашите ако се обърне тренда на 4д нема излизане .....
Примери бол .....хим и ссв са най близки......Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Разбира се че не е! През това време се случиха много сибития които предопределиха това развитие! Ако не можеш да проумееш това - просто търкай билетчета и не припарвай до фондови борси! Препоръка е!
Коментар
Коментар