IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • След "Фолксваген" и BMW дава 1 милиард евро за нов завод, ето в коя страна

    През пролетта на следващата година германският производител ще започне изграждането на нова база в град Дебрецен
    Last edited by RUBLA; 08.12.2019, 15:19. Причина: Забранен линк!

    Коментар


    • JPMorgan посочи кога ще започне рецесията през 2020

      Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/analizi-i-komentari...ews713500.html

      Коментар


      • Бургас, Русе и Велико Търново все още не успяват да се закачат отчетливо за динамиката на ИТ сектора.

        Коментар


        • По облигации 17-го века, сделанной из козлиной кожи, до сих пор выплачивается годовой процент

          https://zen.yandex.ru/media/id/5b8eb...y-sFnqmNzgLr3o

          ДАЖЕ СИ НЯМАТ ЧЕРЕШАР И ЧЕРЕШОВА БОРСА..

          Коментар


          • Надявам се през пролетта да ни приемат в ERM 2, Софка ще направи 3та възходяща вълна от 2012 насам след която може да си починем известно време.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

              Още ли има шарани да кълват на гербаджийски простотии? Германската икономика е на косъм от рецесия, следователно през следващите 5 години гербаджийските тикви ще видят еврозоната през крив мак(а)рон.

              Тази снимка ми напомня за луканки суджуци и суджукгейт

              Коментар


              • Още ли има шарани да кълват на гербаджийски простотии? Германската икономика е на косъм от рецесия, следователно през следващите 5 години гербаджийските тикви ще видят еврозоната през крив мак(а)рон.

                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                Коментар


                • То май до пролетта на тази трябваше да влезем.
                  Вече си мисля, че дори да сме в чакалнята нищо съществено няма да се промени за нашата борса. Надявам се много да бъркам.

                  Коментар


                  • И дори да е вярно,какво от това?

                    Коментар


                    • Според финансовия министър тазгодишната проверка в банковият сектор е върнала доверието на европейските институции

                      Коментар



                      • Виждам че сте писали по темата 50 хил високо платени работни места със средно по 3-4 хил лева на месец мисля че е голям успех до тук. А секторът бележи и двуцифрен ръст всяка година!


                        FТ: ИT инвecтициитe в Бългapия pacтaт c иcтopичecĸи виcoĸa cĸopocт

                        Πpeз минaлaтa гoдинa нe caмo нoвитe ИT дeйнocти oбaчe pacтaт. Oтpacълът e oтчeл pъcт нa пpиxoдитe oт пoчти 50%, дo 3,2 млpд. eвpo, a y нac тoй e пpeдcтaвeн oт 12 xил. ĸoмпaнии, зa ĸoитo paбoтят нaд 50 xил. cлyжитeли. "Oĸoлo 70% oт бизнecитe пpoдaвaт ycлyгитe cи caмo нa външни пapтньopи, cпopeд дaнни нa Дeпapтaмeнтa пo тъpгoвиятa нa CAЩ", пocoчвaт oт издaниeтo.

                        https://money.bg/economics/ft-it-inv...a-skorost.html










                        Коментар


                        • Ilian Vassilev


                          Най краткия виц от вчера- Парламентарната група на ГЕРБ се противопоставила!? на Борисов и гласувала 8 лева субсидия. Ама как да няма медийна свобода, и медии и свобода. Аман от черногледи соросоиди, които крадат деца.
                          Силно препоръчвам за коледната трапеза и на елхата да се сложат разпечетани текстове от Фитч, С енд Пурс и Мудис. Колчем ви налегнат съмнение, четете прогнозите и оценките и завършвате ритуала с "Наздраве".
                          Като зная какво представляват тези оценки и каква им е целта, ме напушва смях, но през сълзи. Защото това е оценка на способността на държавата да обслужва дълга си. И това че имаме нисък дълг изобщо не е атестат за добро управление, особено докато си на дъното на благоденствието в ЕС, а само че управляващите са стегнали народа за гърлото и чинно си плащат на международните кредитори. Които пък им се отплащат с подобни документи, които Борисов използва за пропаганда.
                          В тези анализи няма да намерите нищо за липсата на реформи, за липсата на социална справедливост, за медиите, за корупцията, за олигарсите и т.н. Единствено за сведение на инвеститорите в публичен дълг, на които им дреме за това как се чувствате и какво става в България.


                          Старите комунистически агитатори- бащите на сегашните комунисти, които ни управляват днес си бяха измислили една база за сравнение 1939г. и все се хвалеха с големите си икономически успехи спрямо нея..Нищо , че бяха минали 30-40-50г. те все громяха капиталистическата икономика и все хвалеха успехите на талитарният си вожд и партия в ИКОНОМИКАТА..Пак те се хвалеха с големите си успехи в технологиите и с големият си износ- този износ беше основно в СССР техният учител по демагогия , лъжи и тоталитаризъм..Нито един от продуктите им не беше конкурентен и не се продаваше на международните пазари..Разбира се тези успехи бяха само в главите на комунистическите пропагандатори и вождове , а народа им имаше най- ниски доходи от всички в СИВ...ВСЕКИ , КОЙТО ИМАШЕ РАЗЛИЧНО МНЕНИЕ БЕШЕ ОБЯВЯВАН ЗА ВРАГ НА ПРОГРЕСА И СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ..

                          Днешните комунистически пропагандатори слуги на мутроолигархията използват същите похвати за лъжи и грабеж на народа си..елекронни правителства за крадене на 2 милиарда, лъжи за големите успехи в икономиката и колко добре живеели българите, които са най- бедните в ЕС..Заради това благоденствие напуснаха 2 милиона българи ..
                          Лъжите на комунистите не спират..

                          Комунистически свине сър..
                          Last edited by Kiro; 07.12.2019, 07:05.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Вие и мислите, че се майтапя, но днес ми е особен ден един вид ден за преоценка и преосмисляне на живота. Един вид осъзнах, че заради тези гадове изтървахме пазара на телефони в Северна Корея. Сега щяхме да сме монополисти. Какви телефони бяха? Ехеее. Сега като го изтървеш и се чупи дисплея. Едно време нашите в Белоградчик работеха по 30 години. Сега няма такова качество. Вместо да работят там за 300 лева на месец пишлеметата тръгнали да ми правят някакви апове за 3000 на месец. Това изяжда хляба на 10 човека по 300 лева. Тези типове знаят ли колко струват на хазната? Та и какво е това апове. Това са апликейшъни. Аз си спомнаям в първи клас как правихме апликации. Имахме блокчета с цветна хартия и изрязвахме от тях фигурки и ги лепяхме. И за тези неща им плаща 3 бона? Търтеи такива. Те хлапетата ги правят без пари. Пък и са едни джиджани. Чета форума мисля и преосмислям. Прави сте цял живот съм си ходил заблуден. Това е.
                            като си пийнеш се вижда, че имаш чувство за хумор ...... трябва да си пийваш по-често
                            fuск the bеаr - give me the bееr

                            Коментар


                            • Вие и мислите, че се майтапя, но днес ми е особен ден един вид ден за преоценка и преосмисляне на живота. Един вид осъзнах, че заради тези гадове изтървахме пазара на телефони в Северна Корея. Сега щяхме да сме монополисти. Какви телефони бяха? Ехеее. Сега като го изтървеш и се чупи дисплея. Едно време нашите в Белоградчик работеха по 30 години. Сега няма такова качество. Вместо да работят там за 300 лева на месец пишлеметата тръгнали да ми правят някакви апове за 3000 на месец. Това изяжда хляба на 10 човека по 300 лева. Тези типове знаят ли колко струват на хазната? Та и какво е това апове. Това са апликейшъни. Аз си спомнаям в първи клас как правихме апликации. Имахме блокчета с цветна хартия и изрязвахме от тях фигурки и ги лепяхме. И за тези неща им плаща 3 бона? Търтеи такива. Те хлапетата ги правят без пари. Пък и са едни джиджани. Чета форума мисля и преосмислям. Прави сте цял живот съм си ходил заблуден. Това е.

                              Коментар


                              • За мен сравнението със СИЛИКОНОВАТА ДОЛИНА е абсурдно , а от там тръгна спора..След като видя икономиката по сектори спомни си кои са водещите страни в ИТ и помисли дали изобщо се доближаваме до тях..Тук сектора е прохождащ и има голям ръст от ниска база, но сме далеч от сравнение със Силиконовата долина, Япония, Корея и Тайван..Нека бъдем реалисти..Имаме добро начало..

                                Коментар

                                Working...
                                X