IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
    Доверие беше 70 ст преди 2 г. Сега е 4.70. Това ако не е тото тука има тука нема, здраве му кажете.
    Разбира се че не е! През това време се случиха много сибития които предопределиха това развитие! Ако не можеш да проумееш това - просто търкай билетчета и не припарвай до фондови борси! Препоръка е!

Коментар

• Доверие беше 70 ст преди 2 г. Сега е 4.70. Това ако не е тото тука има тука нема, здраве му кажете.

Коментар

• Бъфет призна , че е сгрешил, че късно е открил Амазон..Ти кое си открил навреме и къде си направил големи печалби , че раздаваш акъл..И като как сравняваш Елтос с Амазон и САЩ с България..Да не би себе си да сравняваш с Бъфет или Бил Гейтс..Абе смешно..

Чакам прогнозите Ви за 5те акции на 2020г..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Пич, ще ми даваш акъл , когато посочиш факти, че ти си този , който е купил акциите на Амазон..Твоето е бля-бля..Моля посочи кои ще са акциите на 2020г., които ще са най- печеливши..
          Не съм аз нито този с Амазон, нито този с Елтос. тук въпросът е дали считаш, че двамата са еднакво добри в инвестирането, просто единия имал късмет, а другия не. Щото това казваш с абсурдните сравнения между инвестиране в акции и хазарт.

Коментар

• Пич, ще ми даваш акъл , когато посочиш факти, че ти си този , който е купил акциите на Амазон..Твоето е бля-бля..Моля посочи кои ще са акциите на 2020г., които ще са най- печеливши.. Да те видим колко ще познаеш- ами смешни сте.. Ти чувал ли си за чужди инвеститори, инвестиционна среда и политика..Тези 4 компании ли изпълват тези понятия..

За Вас 3-4 акции, които не се знае кога сте купили и кога ще продадете са повод да надувате вувузела и да се правите на големи инвеститори, ами смешно..
            Last edited by Kiro; 06.01.2020, 10:31.

Коментар

Пак ще кажа, че може да се печели и от тото и търкане на билетчета.. Това не е философията и целта на Борсата.. Предложи на Черешко да направи индексите само с тях
              Киро, Киро, ако избираш компаниите, в които да влошиш парите си по начина, по който бабата избира билетче от купчината на РЕП-а ... разбирам защо винаги си недоволен.

Ако наистина мислиш че късметът е разликата между купилия акции на Амазон преди 10г. и ги е държал през целия период (умножил е парите си по 14) и този дето е купил акции на Спарки Елтос преди 10г и ги е държал през целия период (затрил е 90.91%) ... малшанс, кофти билетче(компания) му се паднала. Съжалявам аз не мисля така. Както и не мисля, че на единия му е виновен ББ, а на другия ... не знам - Папата може би.

Коментар

• Твоето е несериозно и смешно..Сам посочи 1.3%..Това ли Ви е успешната Борса на БХ-Черешко..Стига с тази смешна зле прикрита пропаганда на стабилната Ви държава..Да седмично и месечно печалбите И ОБОРОТА на лотариите и тотото са по- големи от колкото на БФБ..За веригите магазини да не говорим..Даже и Черешко го е забелязал.. Въпроса е защо е така и не се променя 11г..НЯМА МЯСТО ЗА ФАЛШИВО САМОДОВОЛСТВО..

Щом се правиш на такъв голям анализатор моля посочи кои ще са 5те най- печеливши компании за 2020г..Това, което правиш сега е хвалба постфактум- нито си обявил кога си купи, нито ще кажеш кога ще продадеш..

Ама да не стане като прогнозите ти за СОФИКС 1000 преди три години..Вместо 1000 стана 500..

Аз се отнасям сериозно към БФБ и истината за положението и..За мен лъжите в инвестирането са избиване на комплекси и показват зависимости..Понякога са и с цел да набуташ ШАРАНИТЕ И ТИХИЧКО ДА ПРОДАДЕШ..
                Last edited by Kiro; 06.01.2020, 10:23.

Коментар

• Киро, да се сравняват финансови пазари с лотария е несериозно. Там всичко е случайност и теория на вероятностите. Тук е въпрос на умения за избор на активи. Не може да очакваш всичко да расте за да можеш да печелиш. Необходими са и умения. Налага се да анализираш, сравняваш и решаваш всеки ден. Това, което ти се случва днес е неизбежно поради изборите, които си направил вчера. Ти носиш отговорност за изборите, които правиш и не може да прехвърляш отговорността на трето лице. Но както посочих по-долу на борсата видимо може и да се печели. Задачата ти днес е да разпознаеш печелившите акции за да можеш утре да спечелиш. Успех.
                  Аз се отнасям много сериозно към инвестирането и спекулирането. За мен сравняването на финансовите пазари с търкане на билетчета е обидно за професията и участниците на пазара.

Коментар

• Пак ще кажа, че може да се печели и от тото и търкане на билетчета.. Това не е философията и целта на Борсата.. Предложи на Черешко да направи индексите само с тях

Коментар

Ти сметни колко процента са 4 компании от всички на БФБ- 3,,,..
                      Тези 4 компании са около 1,3% от борсовите компании, но в портфейла който управлявам заемат над петдесет процента. Признавам, че в началото не бяха толкова, но ръста на цената доста качи теглото. Радвам се, че и ти имаш от тях и си спечелил много пари. Ето виждаш ли че може. Успех.

Коментар

• Не знам вие за какво се занимавате с акции на борсата, но аз лично - за да печеля. dddd много точно обръща внимание на това, че има компании, от които да се печели.

За календарната 2019 са постигнали по мои сметки:
                        София комерс +91.4%
                        Алтерко +83.8%
                        Доверие +169.6%

Нашата работа на борсата според мен е да правиш своя анализ и да имаш колкото може повече от печелившите дружества и колкото може по-малко от губещите. Ние правим портфейли все пак. Ясно, че ако си бил само в тези трите си можел да направиш над 100% доходност, но това е много рисково и неустойчиво в дългосрочен план според мен. Аз играя с 15-20 позиции, но ако си си свършил добре работата и големите ти тегла са в печелившите, а малките в не толкова губещи се получава нелош резултат. И ако имаш едни 10% в такава година не мисля, че е лошо. Аз лично хванах Доверие, Алтерко и Трейс, но хванах и Гагарин ... който е в другия край на таблицата по доходност.
                        2019 за мен определено беше добра, важно е каква ще е 2020. Аз съм изпълнен с оптимизъм (повече от обичайното), но кой крив и кой прав ще видим в началото на 2021

Успех в инвестирането!

Коментар

• 4д и на тото може да се печели и на билетчета с търкане..Разбираш ли, че ставаш смешен..Ти сметни колко процента са 4 компании от всички на БФБ- 3,,,..Нещо ми се виждаш притеснен с тези реклами за покупките си по никое време.. Активирай и другите си партийни тролове за да ги рекламирате до продажба.. Що се отнася до печалбите винаги са били повече от твоите, а тези твои хвалби и лъжи издават дълбоки комплекси и зависимости..

Желая на всички успех и здрав разум..
                          Last edited by Kiro; 05.01.2020, 23:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Какво да следва? За мен при Доверие и Алтерко тренда е в самото си начало, но това е мое мнение, което не е препоръка за нищо. Просто се опитах да дам нагледен пример, как на тази борса може да се печели. Има добри сделки и тепърва ще има. Особено за хора с интуиция на процесите. Не може да не си забелязал, че относително добре нацелвам трендовете.
                            Браво...А аз масово продавах Св.София и х. Варна и г.н. съм 100 процента на левове...gax си е игра , утре особенно..

Коментар

• Киро, нищо не рекламирам и нямам намерение да продавам тези неща. Просто споменах, че света не е толкова черен. На БФБ може и да се печели. Не разбирам защо изпадаш в ярост когато се случи нещо хубаво. Желая ти най-искрено успех. Надявам се да спечелиш на БФБ. Лека и утре доходна.

Коментар

• Имам Алтерко, Трейс и Софком , както и много други дивидентни компании на БФБ..Да рекламираш някои в които си купил е грубо тенденциозно- елате шарани да надувате цените, че да продам.. Това ли е истинската Борса - да има само 4 компании с ръст за 2 години- смешно....Всеки ден се рекламират печалби от тотото и други моментни игри с големи печалби и все се пише за спечелили..Не е препоръка за нищо, а призив да си отваряте очите и си пазите парите..

Коментар

Working...
                                X